Sveitsiläiset kellot

Sveitsiläiset kellot tunnetaan laadustaRannekellon merkitys ajannäyttäjänä ei ole nykypäivänä enää sama kuin ennen. Kaikkihan sen tietävät, että kännykkä kertoo ajan niin kuin myös kaiken muunkin tarpeellisen. Kellosta on tullut sen alkuperäisen ajannäytön tarkoituksen sijaan enemmänkin tyylin ja persoonallisuuden merkki. Kello ranteessa voi edustaa itseään ja omaa persoonallista tyyliään pienimpiin yksityiskohtiin asti. Kello on omalla tavalla oman persoonallisuuden jatke, ja se voi kertoa käyttäjästään paljon. Naisille löytyy lukemattomasti asuja, koruja ja erilaisia asusteita tyylin kruunaajaksi vaikka millä mitalla. Usein enemmän kuin edes olisi tarvetta. Miesten osalla asua ja tyyliä täydentävien asusteiden ja korujen skaala sen sijaan on huomattavasti suppeampi. Tämän takia kello onkin monelle miehelle tärkeä osa asukokonaisuutta ja tyyliä. Onhan se monelle miehelle lähes ainoa koru tai koriste jokapäiväisen vaatetuksen lisäksi. Kelloja löytyy joka makuun ja tyyliin, aivan kuin niiden kantajiakin.

Monet ovat vannoneet sveitsiläisten laatukellojen nimeen jo yli sadan vuoden ajan. Vaikka rannekellojen suosio onkin ollut laantumaan päin niin kellot, etenkin sveitsiläiset kellot alkavat taas olla hyvin haluttuja. Sveitsiläiset kellot ovat ehdottomasti kellojen kermaa, koska ne ovat ehdottoman laadukkaita ja monesti myös ylellisiä. Kaikkein laadukkaimmat ja arvostetuimmat kellot ovat aina toimineet mekaanisella vetojousikoneistolla, ja tällaisten kellojen suosio on tullut takaisin ja kasvaa jatkuvasti. Sveitsiläinen kellotekniikka on siis jälleen hyvässä vedossa, ja kellojen valmistuksen tekniikkaa ja uusia, entistäkin parempia koneistoja kehitetään koko ajan. Monien sveitsiläisten laatuvalmistajien malleissa koneisto ja kellon rattaisto on piilotettu hyvin ohuella, tai jopa läpinäkyvällä kuorella. Näkyvissä oleva rattaisto ja koneisto tekevät kellosta lähes kuin modernin taideteoksen, ja tällaista kelloa kantaa ranteessaan ylpeänä yksi jos toinenkin.

Mutta onkos tavallisella Matti Meikäläisellä muka varaa Sveitsiläiseen kelloon? Sveitsiläisiä kelloja löytyy monesta hintaluokasta kuten kaikkea muutakin. Kalleimmat luksuskellot voivat olla jopa kuusinumeroisia hinnassaan, mutta löytyypä sveitsiläisten kellojen valikoimasta myös sellaisia, joihin normaalituloisellakin kellonrakastajalla on varaa. Tällaisia edullisemman hintaluokan sveitsiläiskelloja ovat muun muassa Candinon ja Certinan valmistamat kellot. Ne tarjoavat sveitsiläistä huippulaatua kohtuullisella hinnalla. Kellojen hintaa nostaa useimmiten niiden kuoren materiaali. Kellosepät esittelevät mielellään ensiksi luksuskellon kultaisella tai valkokultaisella kuorella. Samaa mallia saattaa kuitenkin löytyä myös teräskuorisena, jolloin kellon hinta on huomattavasti alhaisempi. Erikuorisen kellon koneisto on kuitenkin sama, joten jos kukkaro ei anna myötä kultakellolle, niin todella laadukkaan sveitsiläisen kellon, joka toimii aivan yhtä hyvin kuin kultakuorinenkin, voi myös saada edullisemmalla hinnalla. Netissä toimivat kelloja myyvät verkkokaupat pitävät valikoimissaan myös sveitsiläisiä kelloja. Kellojen hinnat ovat usein huomattavasti edullisempia netistä ostettaessa, joten jos luksuskellon omistaminen on unelma joka vielä odottaa täyttymistään, hyvä vinkki on suunnata nettiin ja kellokauppiaiden sivuille. Eri verkkokaupat toimivat hieman eri ehdoin ja toimitus- ja laskutavoin, mutta suosituissa ja luotettavissa verkkokaupoissa asioiminen on turvallista. kokemuksia kellojen ostosta netin kautta löytyy tämän sivun alta, ja lukuisista netin kellokaupoista voi mainita ainakin kellomaailma.fi ja keskisenkello.fi sivustot, jotka ovat keränneet paljon hyviä kokemuksia asiakkailtaan.

Ulkomaisilta nettisivuilta voi kalleimman luokan sveitsiläisiä kelloja löytää joskus todella halvalla normaalihintoihin verrattuna, mutta silloin on todennäköisesti kysymys tuoteväärennöksestä. Siksi nettikaupan maine ja luotettavuus on sveitsiläisiä kelloja ostettaessa keskeisellä sijalla.

Sveitsiläiset kellot tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun