Lasten kellot

Lasten kellot netistäKun lapsi oppii lukemaan aikaa, on se suuri saavutus ja ilonaihe. Monet muistavat ensimmäisen kellonsa ikuisesti: se kädessä oli hienoa ja ylpeää kulkea, ja sitä sai tarkastella vähän väliä. Pyörää ajaessakin tuli vähän väliä tarve tarkistaa, mitäs se kello nyt oikein onkaan. Jokaiselle lapselle löytyy oma persoonallinen kello, oli se sitten kello jonka rannekkeessa hymyilee mielisarjakuvahahmo, kuten joku Muumiperheen asukeista taikka suloinen ja lasten rakastama Hello Kitty. Tulevalle jalkapalloilun ammattilaiselle sopii sporttinen jalkapallon kuvin koristeltu ajannäyttäjä, ja moni pieni tyttö ihastuu prinsessamaisen ihanasti kimaltelevaan rannekelloon.

Kelloja löytyy joka lähtöön, ja tarjonta on nykypäivänä hyvin laaja myös lasten kelloissa. Kellot näyttävät paitsi aikaa, niin myös tyyliä ja persoonallisuutta. Monista lasten kelloista löytyy hauskoja yksityiskohtia ja erikoisuuksia, jotka tekevät ajan opettelusta entistäkin mielenkiintoisempaa. Mutta käyttävätkö lapset itse asiassa enää kelloja nykyajan maailmassa, missä kännykkä alkaa olla tuttu näky yhä nuorempien ja nuorempien lasten kädessä? Ovatko lasten kellot enää muodissa? Kello on aina kello, se saattaa olla niin sanotusti yksinkertainen vempain verrattuna moniin muihin nykypäivän elektronisiin laitteisiin ja ihmeisiin. Mutta se sama hieno ja ylpeä tunne lapsella on varmasti yhä edelleen, kun ranteeseen saa laittaa aivan itse ihan oman ensimmäisen rannekellon.

Lasten kelloja voi ostaa kätevästi ja helposti netistä. Internetissä on monia erityisesti kellojen, korujen ja lahjatavaroiden myyntiin erikoistuneita kauppoja, joiden laaja tarjonta käsittää myös monen valmistajan tuottamat lasten kellot. Lasten kellojen tarjonta on kirjava ja värikäs. Kelloissa on yleensä suuret ja selkeälukuiset numerot sekä monesti kivoja yllätyksiä, kuten esimerkiksi Leijona-merkin rannekello 5223-231 pienille pojille, missä sekuntiviisarin paikkaa näyttää lentokone, joka lentää pyöreässä kaaressa yhä uudestaan ja uudestaan... Rannekkeena tässä monen pienen pojan unelmakellossa on mukava kangasranneke. Värivaihtoehdot ovat lasten kelloissa hyvin monipuoliset: aika ei siis todellakaan käy tylsäksi sopivaa kelloa perheen pienimmälle valitessa, ja myös kellojen materiaalit vaihtelevat. Kellovalmistaja ABC esimerkiksi tarjoaa ihanan vaaleanpunaisen näyttöruudun omaavan, ja punaisin sydämin koristellun kellon tytöille, jotka saattavat joskus unohtaa ajan kulun nukkejen maailmaan syventyessään. Monet netin kelloja myyvät kaupat tarjoavat valikoimassaan lasten kelloja muun muassa seuraavilta merkeiltä: ABC, Muumi, Lorus, Adidas, Hello Kitty, Angry Birds ja Leijona. Angry Birdsin valikoimasta löytyy upeita ja ilmeikkäitä seinäkelloja koristamaan lapsen omaa valtakuntaa, eikä niiden hintakaan päätä huimaa. Leijona sen sijaan on Suomen suosituin ja myydyin kellomerkki kautta aikojen. Sen todistaa jo Leijona-merkin kypsä ikä; tätä merkkiä on löytynyt markkinoilta jo sadan vuoden ajan!

Netistä ostaminen on erittäin kätevää eikä vie paljon aikaa. Sopivan kellon etsimiseen ei suinkaan tarvitse kuluttaa päiväkausia, jo lyhyessä ajassa voi helposti tutustua monien valmistajien ja eri verkkokauppojen tarjontaan. Itse ostaminen yhtä helppoa kuin muissakin nettikaupoissa: valitut tuotteet yksinkertaisesti lisätään ostoskoriin minkä jälkeen asiakas ohjautuukin kassalle, missä maksuvaihtoja tarjotaan monia erilaisia. Maksaminen tapahtuu käden käänteessä ja useimmiten tilattu tuote on valmis lähtöön jo samana arkipäivänä. Ja pian paketti ja kello sen sisällä odottaakin jo uutta omistajaansa!

Lasten kellojen tarjonta netissä on laajaArvostelut, kommentit ja kokemukset

elise5
hei olen elise tykkään siitä kellosta aika kiva

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun