Festina kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kellot.fi, Kultatähti edustavat Festina -kelloja. Näet kaikki sivujemme Festina -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Festina -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Festina Kellot

Festina

Festina-kellojen historia ulottuu vuoteen 1902 ja Sveitsin Jura-vuoristoon, jossa sveitsiläinen kelloteollisuus syntyi. Lotus-kellomerkin omistaja Miguel Rodriguez osti vuonna 1984 Festinan ja loi näin Festina Groupin. Festinan pääkonttori siirrettiin tällöin Barcelonaan Espanjaan. Nykyään Festina-kellot valmistetaan Kaukoidässä.

Urheilulliseen Festina-mallistoon kuuluu laaja kronografimallisto ja paljon muita analogisia kelloja. Kaikki kellot ovat vesitiiviitä; useimmat miesten kellot jopa 100 metriin (10 bar) asti. Festinalla on useita tunnettuja sponsorisopimuksia, sillä kellot ovat muun muassa virallisia ajanmittaajia Ranskan ympäriajoissa. Festina Groupiin kuuluvat Festinan lisäksi kellomerkit Lotus, Calypso, Candino, Jaguar ja Perrelet. Festina-kellojen takuuaika on kaksi vuotta.

Harvalla merkillä on niin laaja ja laadukas valikoima kuin Festinalla. Pitkä historia on ollut omiaan tekemään merkistä yhden maailman suosituimmista. Melkein joka maailmankolkkaan levinneen Festinan filosofian mukaan innostuneisuus koskettaa meitä kaikkia ja saa ihmiset yltämään parhaimpaansa. Onnistumisen tunteen levittäminen onkin Festinan mottona, ja tästä monilla tämän kellon ostaneilla on kokemuksia.

Festinan visuaalisilla kotisivuilla voit tutustua tarkemmin tähän perinteikkääseen kellomerkkiin. Siellä voi lukea lisää yrityksen historiasta, arvoista ja filosofiasta, selailla katalogeja, tehdä tilauksia, katsella videoita ja lukea tuoreimpia uutisia. Sivuilla voi myös tutustua käyttöohjeisiin, kysellä sponsoriasioista, katsella klippejä ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Festina tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun