Geneva Kellot

Geneva

Geneva-kellot ovat muodikkaita, tyylikkäitä ja laadukkaita. Tämän tunnetun valmistajan laajasta valikoimasta löytyvät upeat kellot niin naisille kuin miehille, ja tyylejä löytyy moneen makuun ja eri tilanteisiin.

Genevan kattavasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy muun muassa juhlavat ja kauniisti kimaltavat rannekellot naisille. Monissa kelloissa on panostettu erityisesti huomiota herättävään rannekkeeseen, joka jo itsessään ajaa rannekorun asiaa. Ja tietenkin näyttää samalla aikaa, tyylillä.

Miesten valikoima ei jää suinkaan naisten kellovalikoimaa suppeammaksi. Geneva tarjoaa upeita luomuksia niin ranteeseen kuin ranteeseen. Miesten malleja löytyy muun muassa metallisilla rannekkeilla, jotka omaavat hienostuneen kiiltävän viimeistelyn, tai tekojalokivin koristeltuja hihnoja kelloihin.

Eräs Geneva kellomerkin kauniista luomuksista hyvin suosittu kokoelma käsittää silikonirannekkein varustettuja kelloja. Nämä kellot keräävät jatkuvassa määrin hyviä kokemuksia käyttäjiltään. Genevan silikonikellot ovat ajattoman kauniita ja tyylikkäitä ja ne sopivat käyttäjälle, joka arvostaa yksinkertaista tyyliä ja eleganttia ulkoasua. Nämä silikonikellot sopivat moneen asukokonaisuuteen, niin arjessa kuin myös juhlallisissa tilaisuuksissa. Muita tämän suositun kellovalmistajan kokoelmaan kuuluvia kellomalleja ovat muun muassa metalliset korumaiset rannekkeet sekä nahkaiset rannekkeet kelloihin.

Geneva rannekellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun