Omega kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Laatukellot, Laatukoru edustavat Omega -kelloja. Näet kaikki sivujemme Omega -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Omega -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Omega

Omega

Maailman tunnetuimpiin ja ylellisimpiin tuotemerkkeihin kuuluva Omega valmistaa huippulaadukkaita luksus- ja arvokelloja. Rannekelloistaan ja kelloteknologiastaan tunnettu sveitsiläisyritys perustettiin vuonna 1848. Omega on kuulunut vuodesta 1998 lähtien sveitsiläiseen Swatch Groupiin, joka on maailman suurin kellojen ja korujen valmistaja.

Perustamisestaan lähtien Omegan tavoitteena on ollut valmistaa innovatiivisia, laadukkaita ja kestäviä kelloja. Kellomerkki on onnistunut tavoitteessaan olla edelläkävijä, sillä se tuonut markkinoille muun muassa maailman ensimmäisen sukellukseen soveltuvan kellon. Omegan laadukkaat kellot on tehty kestämään sekä luomaan kokemuksia ja elämyksiä sukupolvelta toiselle. Uraauurtavan kellomerkin tunnetuimpia tuotteita ovat miestenkellot Omega Speedmaster ja Omega Seamaster sekä tyylikäs naistenkello Omega Constellation. Vuonna 1969 Omega Speedmaster oli ensimmäinen kello kuussa, ja astronautit käyttävät edelleen merkin huippulaadukkaita kelloja avaruuslennoilla. Omega Seamaster puolestaan kykenee säilyttämään täyden toimintakykynsä jopa 650 metrin syvyydessä, mikä tekee kellosta sukeltajien suosikin.

Merkin laadusta ja hyvistä käyttökokemuksista kertoo myös se, että Omegan kelloja käytetään huipputarkkuutta vaativaan ajanottoon lukuisissa arvostetuissa urheilutapahtumissa, kuten olympialaisissa, joiden virallisena ajanottajana Omega on toiminut jo yli 80 vuotta. Ylelliseen merkkiin luottaa myös tyylistään tunnettu salainen agentti James Bond, jonka seikkailuissa valkokankaalla Omegan tyylikkäät kellot ovat olleet mukana vuodesta 1995 lähtien. Omegan arvokkaita ja laadukkaita kelloja myyvät vain harvat ja valitut, mutta niitä voi ostaa netistä esimerkiksi osoitteista laatukellot.fi, suomekultakello.fi ja watchonwatch.com.

Omega tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun