Fore kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Kultajousi edustaa Fore -kelloja. Näet kaikki sivujemme Fore -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fore -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Fore

Fore

Fore on laadukas mutta edullinen kellomerkki. Merkki ei ole se kallein kellomerkkien joukossa, mutta silti kestävä, ja kaikki mallit ovat myös tyylikkäitä. Monella on hyviä kokemuksia näistä kelloista, joita voi lukea vaikkapa netin keskustelupalstoilta.

Fore valmistaa hienoja ja trendikkäitä kelloja niin naisille kuin miehillekin. Mallistosta löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä kelloja, ja valinnan pystyy tekemään myös klassisesti muotoillun ja sporttisemman välillä. Koska kellot ovat kohtuuhintaisia, ei ole mahdottomuus hankkia vaikka useampaa Fore-kelloa eri käyttötarkoituksiin. Väritykset ovat yleensä melko klassista linjaa, metallia ja tummia ja vaaleita sävyjä, mutta myös erikoisempia kokonaisuuksia löytyy. Esimerkiksi A25319 -kellossa on myös kirkkaita punaisia yksityiskohtia, ja malli on myös erittäin sporttisen näköinen. Nämä kellot eivät jätä ketään kylmäksi, ja ne sopivat myös hienompiin tilaisuuksiin. Löytyypä valmistajalta myös taskukello. Näin tuotemerkki tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja kellojen ystäville, ilman kohtuuttoman suuria rahallisia sijoituksia.

Fore-kelloja löytyy monista kultasepänliikkeistä ja muistakin kelloja myyvistä yrityksistä, mutta nykyään helpoiten kellon tilaa netistä. Näitä kelloja myyvät luotettavat suomalaiset verkkokaupat, joista esimerkkinä mainittakoon kultajousi.fi. Tämän tuotemerkin valikoimaa on todellakin helpointa selata verkkokaupoissa, joissa kaikki on oitis nähtävillä.

Fore tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun