Orient kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Timanttiset edustaa Orient -kelloja. Näet kaikki sivujemme Orient -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Orient -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Orient

Orient

Orient on Japanin suurin mekaanisia kelloja valmistava yritys. Se on perustettu jo vuonna 1950, ja kellomerkki onkin monelle tuttu, ja siitä on lähes kaikilla joko omakohtaisia kokemuksia tai vähintään tutuilta kuultuja kehuja. Nykyisin Orient on tunnetun ja luotettavan kellojätti Seikon tytäryhtiö. Yhtiön valikoimasta löytyy niin mekaanisia kuin kvartsikellojakin, mutta erityisesti yritys on keskittynyt juuri perinteisten mekaanisten kellojen valmistamiseen. Kellomerkillä on erittäin laaja valikoima erilaisia kelloja monessa hintaluokassa, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan tyyliin ja budjettiin sopiva vaihtoehto.

Orientin mallisto käsittää hyvin monenlaisia kelloja, ja niitä onkin jaoteltu moneen osastoon. Lady Rose -malliston kellot ovat siroja naistenkelloja, jotka sopivat erityisesti juhlatilaisuuksiin, ja ovat hyvin korumaisia ja elegantteja. Classic-sarjoista löytyy perinteisempiä ja klassisesti muotoiltuja kelloja, kun taas urheilukelloa kannattaa hakea vaikkapa Sporty Automatic- tai Diving Sports -sarjoista. Kaiken lisäksi yritys valmistaa myös tyylikkäitä taskukelloja. Tällainen sopii esimerkiksi miesten juhla-asuun astetta hienompiin tilaisuuksiin. Monilla on kokemuksia perinteisistä kelloista, mutta valikoima rohkaisee kokeilemaan myös uutta.

Orientin kellot on yksinkertaisinta tilata netistä. Netistä ostaminen on tehty nykyään niin yksinkertaiseksi, että on helppo löytää laajastakin valikoimasta juuri omansa. Kelloja myyvät monet suomalaiset verkkokaupat, kuten esimerkiksi timanttiset.fi. Timanttiset on myös tunnettu koko maan laajuisesta kultasepänliiketoiminnastaan.

Orient tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun