Tissot kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Laatukellot, Kultajousi, Laatukoru edustavat Tissot -kelloja. Näet kaikki sivujemme Tissot -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Tissot -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Tissot

Tissot

Tissot on sveitsiläinen, vuonna 1853 perustettu yritys, joka on tunnettu laadukkaista rannekelloistaan. 30 vuotta sitten kellotehdas liitettiin osaksi Swatch Groupia, joka on maailman suurin kellojen valmistaja ja jakelija. Nykyisin yritys on useiden suurten urheilutapahtumien virallinen ajanottaja.

Tissot’n kellomallisto on hyvin monipuolinen ja kattava, ja heidän rannekellojensa joukosta onkin helppo löytää itselle mieluisa vaihtoehto. Laajaan valikoimaan kuuluu niin trendikkäitä kuin klassisen ajattomia malleja ja näiden lisäksi monia erikoiskelloja ja kultakelloja. Tissot valmistaa myös urheilukelloja, jotka tyylinsä puolesta kelpaavat hienostuneempaankin makuun ja sopivat käytettäväksi muuallakin kuin liikuntaharrastuksissa. Perinteisempien kellojen ystäville löytyy valikoimasta useita erilaisia taskukelloja. Tissot valmistaa sekä miesten että naisten rannekelloja, mutta näiden lisäksi valikoimasta löytyy unisex-malleja, jotka sopivat jokaiselle, käyttäjästä riippumatta.

Mistä Tissot-rannekellon voi sitten ostaa? Helpoimmin ja kätevimmin kellon voi ostaa netistä, ja näitä laadukkaita sveitsiläisiä ajannäyttäjiä myydäänkin useassa eri verkkokaupassa. Suomessa Tissot-kelloja myy muiden muassa Kulta- ja kelloliike Merja (kultamerja.fi), Laatukellot.fi ja Kultasepänliike Suokko (suokko.fi). Tissot’n oma verkkokauppa toimittaa tällä hetkellä tilauksia vain Iso-Britanniaan, Ranskaan, Saksaan ja Yhdysvaltoihin.

Ennen kuin klikkaa verkkokaupan ostoskoriin tämän sveitsiläisen luksuskellon, on suositeltavaa tutustua vertailuihin ja arvosteluihin. Kannattaa lukea, millaisia kokemuksia muilla ihmisillä on Tissot-kelloista, nimittäin sillä tavalla voi saada selville, soveltuuko tietty malli omaan elämäntyyliin ja omiin tarpeisiin.

Tissot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun