Thomas Sabo kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Laatukoru edustavat Thomas Sabo -kelloja. Näet kaikki sivujemme Thomas Sabo -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Thomas Sabo -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Thomas Sabo Kellot

Thomas Sabo

Thomas Sabo on maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka on tunnettu ainutlaatuisista koruistaan ja charm club -konseptistaan. Sen perusti saksalainen korufanaatikko Thomas Sabo vuonna 1984. Yrityksen päämaja sijaitsee Lauf an der Pegnitzin kylässä Etelä-Saksassa. Syksyllä 2009 yhtiö lanseerasi oman kellomalliston.

Thomas Sabon rannekellot ovat suosittuja, uniikkeja ja huipputyylikkäitä. Niiden erityinen ulkonäkö ja ainutlaatuinen design syntyvät kontrasteista. Nämä kontrastit syntyvät, kun Rock ’n’ Roll yhdistyy business-tyyliin, sporttisuus ja eleganssi sekoittuvat keskenään ja klassinen tyyli yhdistyy muodin kanssa. Seurauksena on ainutlaatuisia kelloja ja ainutkertaisia kokemuksia. Valikoima on monipuolinen, ja kelloja löytyy niin naisille kuin miehille. Kellomallistoja ovat Glam & Soul ja Rebel at Heart. Glam & Soul -kokoelman kellot ovat muotoilultaan ajattoman tyylikkäitä. Rebel at Heart -malliston kelloissa on nimensä mukaisesti kapinallista asennetta. Miesten kellot ovat väreiltään mustia, hopeisia ja ruskeita. Naisten kellot pääasiassa ovat valkoisia, hopeisia ja mustia, mutta Glam & Soul -mallistossa on myös värikkäitä kelloja.

Käytetyt materiaalit ja sen myötä myös itse kellot ovat erittäin laadukkaita. Kokoelmissa on sekä ruostumattomasta teräksestä että keramiikasta valmistettuja kelloja. Kellojen rannekkeissa on käytetty aitoa nahkaa tai laadukasta silikonia. Rannekelloille myönnetään kahden vuoden takuu. Thomas Sabo -rannekellojen ostaminen netistä onnistuu nopeasti ja helposti esimerkiksi verkkokaupoista keskisenkello.fi ja kultatahti.fi. Niiden tilaaminen on mahdollista myös tuotemerkin virallisilla kotisivuilla osoitteessa thomassabo.com.

Thomas Sabo tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun