Police kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kellot.fi edustavat Police -kelloja. Näet kaikki sivujemme Police -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Police -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Police Kellot

Police

Illassa on juhlan tuntua ja haluat myös näyttää siltä. Haluat sommistautua johonkin, joka saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi. Police-kello kiiltää pöydällä odottavan näköisenä, ja sen ranteeseen saatuasi tunnet kuin olisit miljoonan euron arvoinen. Haluat kantaa itseäsi aivan yhtä kiiltävänä ja upeana kuin miltä ranteessasi komeileva rannekello näyttää. Jokainen meistä ansaitsee silloin tällöin tuntea itsensä kuninkaaksi, tai kuningattareksi. Miksei vaikka jokaisena päivänä?

Jos olet jo kauemmin harkinnut Police-rannekellon ostoa, nyt on oiva aika toimia. Tutustu tuoreisiin tarjouksiin netissä, vaikkapa osoitteissa kultatahti.fi, kellopuoti.fi tai keskisenkello.fi. Oletko jo löytänyt unelmakellosi, etkä halua vaihtaa sitä toiseen? Tutustu tuotevalikoiman eri tyyleihin: ehkä Milano malli sopii mustaan pukuun paremmin kuin urheilullinen Roger-malli? Kokeile jotakin täysin erilaista ja ihastu Cyber-malleihin! Mikset hemmottelisi läheistäsi merkkipäivänä, tai ihan vain yllätyksenä? Läheisesi on varmasti nähnyt Maverick- ja Checkpoint-malliset kellot niin julkkisten kuin muidenkin tärkeiden ihmisten ranteissa. Niistä on monilla tavallisillakin käyttäjillä paljon hyviä kokemuksia.

Pieni arjen luksus on varmasti tervetullutta meille kaikille, ja kukapa ei haluaisi näyttää tyylikkäältä juhlissa? On valintasi sitten Police Hunter, Milano tai Hurricane, uusi rannekellosi saa sinut näyttämään upealta italialaiselta elokuvatähdeltä!

Police tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun