Adidas kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Adidas -kelloja. Näet kaikki sivujemme Adidas -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Adidas -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Adidas Kellot

Adidas

Adidas on saksalainen monikansallinen yhtiö, joka kuuluu maailman johtaviin urheilutuotemerkkeihin. Tuotemerkin on perustanut Adolf ”Adi” Dassler, joka avasi ensimmäisen kenkätehtaansa vuonna 1920. Myöhemmin hän alkoi valmistaa myös toiminnallisia urheiluvaatteita ja urheiluvälineitä. Lisäksi yhtiö suunnittelee ja valmistaa urheilullista vapaa-ajan muotia sekä asusteita. Brändin tuotteissa on tyypillisesti kolme rinnakkaista raitaa sisältävä kuviointi. Sama kuviointi ilmenee myös sen logossa. Kaiken muun ohella Adidas valmistaa myös kelloja.

Adidaksen kellot ovat sporttisia, mutta niistä löytyy myös juhlakäyttöön sopivia malleja. Kellovalikoimassa on kolme mallistoa: Performance, Originals ja Kids. Kids on nimensä mukaisesti lapsille suunnattu mallisto. Originals-mallistoon kuuluu tyylikkäitä muotikelloja ja retrohenkisiä klassikoita, jotka ovat muotoilultaan luovia ja moderneja sekä hinnaltaan sopivan edullisia. Originals-malliston rannekelloja voidaan käyttää sekä arjessa että juhlavammissa tilaisuuksissa. Mustien kellojen lisäksi mallistosta löytyy useita värikkäitä malleja.

Performance-mallisto koostuu käytännöllisistä urheilukelloista, joissa on useita urheilijoille tarpeellisia ominaisuuksia. Malliston kellot sopivat ihmisille, jotka etsivät uusia kokemuksia ja tavoittelevat aina parempia urheilusuorituksia. Kellot ovat kestäviä ja vedenpitäviä. Ne on suunniteltu erityisesti urheilusuoritusten ajanottoon, mutta ne käyvät myös arkikäyttöön. Useat Performance-malliston kelloista sopivat sekä naisille että miehille. Urheilukellot ovat pääasiassa mustia, ja osassa niistä on tuotemerkille tyypillinen valkoinen raitakuviointi.

Adidas kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun