Casio kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kultajousi edustavat Casio -kelloja. Näet kaikki sivujemme Casio -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Casio -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Casio Kellot

Casio

Casio on japanilainen tuotemerkki ja digitaalisten kellojen valmistaja, joka on saavuttanut menestystä alalla jo lähes 70 vuoden ajan. Tämä tuotemerkki valmistaa sekä peruskelloja että laajan valikoiman erityiskelloja joka lähtöön ja käyttötarkoitukseen.

Casio onkin maailman ensimmäinen kellomerkki, jonka toi suurin määrin erilaisia innovatiivisia, hauskoja ja jännittäviä erikoisominaisuuksia rannekelloihin. Tällaisia ominaisuuksia, joita ei kovin monesta muusta rannekellosta löydy, ovat muun muassa kompassi, lämpömittari, MP3-soitin ja digitaalinen kamera. Nämä monet erikoiset ja hyödylliset ominaisuudet tekevät Casio-kelloista erinomaisen valinnan urheilijoille tai muuten vain aktiivista ja kiihkeää elämäntapaa noudattaville.

Monet tuntevat Casio-nimen etenkin laskimista ja muusta teknologiasta, kuten LED, jonka kehityksessä tällä valmistajalla on ollut merkittävä rooli. Nykyään valmistaja on kuitenkin keskittynyt rannekellojen valmistukseen ja kehitykseen. Kellot ovatkin ehdottomasti Casion menestyksekkäin tuoteryhmä. Kellojen valikoima on hyvin laaja, samoin kuin niiden hintahaarukka, edullisimmista kalliimpiin. Monien urheilulajien harrastajille löytyy Casion mallistosta oma valikoimansa. Valikoimasta löytyy muun muassa kelloja, jotka soveltuvat erityisesti surffaajille tai sukeltajille, skeittaajille, purjehtijoille, kalastajille, maratoonareille sekä extreme-urheilijoille. Tällaiset käyttäjät saavatkin hurjia kokemuksia hieno kello ranteessa! Näistä vain yhtenä esimerkkinä mainittakoon ”Pro Trek” -kello, mikä sisältää korkeusmittarin ja kompassin, ja on kaiken lisäksi radio-ohjattu!

Casio tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun