Oxxo Kellot

Oxxo

Oxxo kellot on suunniteltu pohjoismaalaiseen makuun ja hinnaltaan jokaisen kukkaroon sopivat kellot tekevät kantajansa iloiseksi. Kelloja voi tilata vaivattomasti netistä ja toimitusajat ovat lyhyet. Suomalaisena jälleenmyyjänä toimii muun muassa Sokos-ketju ja verkkokaupoista mainittakoon laatukorujen verkkokauppa Twist, Zalando, Nelly.com sekä Choco Fashion.

Kellot ja sormukset ovat usein valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellot ovat valmistettu ilman nikkeliä ja päällystämiseen on käytetty hopeaa ja rodiumia joten ne sopivat myös hieman herkemmälle ihotyypille. Kellot eivät myöskään värjää ja ovat luonnollisesti vedenkestäviä. Näytön lasi on valmistettu mineraalilasista joka ei naarmuunnu.

Tietyissä kellomalleissa tyylikkäänä yksityiskohtien luojana on käytetty Swarovski-kristalleja.

Oxxo Designilla on myös oma Facebook sivu josta voi seurata muotimaailman uusia tuulia. Sivuilta saa myös mukavia vinkkejä kellojen yhdistelemisestä eri asuihin. Sieltä voi myös lukea käyttäjien kokemuksia.

Oxxo ei ole pelkästään kellomerkki vaan ruotsalaisen suunnittelijan Anna Larssonin työnjälki näkyy myös tyylikkäissä skandinaavisissa koruissa. Kevään 2014 trendikkään korukokoelma ” Let The Sun Shine 2014” on nähtävissä yrityksen verkkosivuilla. Anna Larssonin vankka kokemus korusuunnittelijana sekä intohimo kelloihin, koruihin ja muotiin on menestystarinan salaisuus.

lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun