Kienzle Kellot

Kienzle

Kienzle on eräs Saksan vanhimmista kellonvalmistajista, ja samalla se on tuotemerkki, joka on onnistunut pysymään täydellisesti ajan hermolla kellotekniikan kehityksessä. Se edustaa hyvin saksalaista teknologiaa tarkkuudellaan ja laadullaan, mikä on mahdollistanut sen nousun maailmanlaajuisten kellobrändien joukkoon. Jakob Kienzle perusti yrityksen vuonna 1822, ja ensimmäisen sadan vuoden ajan se keskittyi lähinnä herätys-, seinä-, kaappi- ja taskukelloihin. Ensimmäiset naisten rannekellot tulivat kylläkin markkinoille jo 1900-luvun alkupuolella. Nykyään mallisto koostuu lähinnä ranne- ja taskukelloista. Tulevaisuudessa yritys pyrkii laajentamaan tarjontaansa myös muihin lifestyle-tuotteisiin, kuten jo myynnissä oleviin silmälasikehyksiin.

1990-luvun alkupuolella yhtiö valmisti maailman ensimmäisen 12 000 metrin syvyyteen asti vesitiiviinä kestävän kellon. Marine-mallisto on yhä tänä päivänäkin suosittu vesiurheilijoiden keskuudessa. Yhtiöltä löytyy kelloja aina lasten Hello Kitty -rannekellosta arvokkaisiin taskukelloihin. Mallistot jakautuvat kolmeen hintaluokkaan. Edullisinta edustaa Klassik -valikoima, jonka malleja ovat esimerkiksi Mechanics, Sports, Elegance, Classical ja Satellite. Keskihintaisiksi luokiteltavia taas ovat 1822-mallit, jotka ovat Mechanics, Sports, Luxury ja Retro. Kumpaankin näistä kuuluu myös taskukelloja. Arvokkaamman Edition Jakob Kienzle -kokoelman kellot on nimetty numeroin, ja niissä kaikissa on omat erityistoimintonsa.

Kelloja voi ostaa netistä useista verkkokaupoista. Amazon.com on hyvä paikka paitsi ostaa kelloja myös lukea kokemuksia ja arvosteluja niistä. Suomessa toimivista nettikaupoista etenkin Zalandolla on hyvä valikoima Kienzlen kelloja.

Kienzle tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun