Kyboe Kellot

Kyboe

Kyboe! Lifestyle-kellot ovat valloittaneet maailmaa muotitietoisten julkkisten ranteissa vuodesta 2007 lähtien. Kyboe! -tuotevalikoima käsittää kellot ja aurinkolasit, joissa on todellista värien juhlaa. Luovat hollantilaiset suunnittelijat ja tyyliniekat Dick Sijmons ja Kees de Bruïne halusivat nostaa kellon, huomaamattoman arkisen esineen, aseman huomiota herättäväksi ja näkyväksi asusteeksi, kiinteäksi osaksi muodikasta pukeutumista. Hollannin tulppaanipeltojen hehkuvat värit ovat toimineet Kyboe!-tuotteiden värimaailman innoittajana. Kun uraauurtavat Kyboe!-kellot, ensimmäiset aikuisille suunnitellut värikkäät kellot, oli esitelty Basel World 2008 -messuilla, seurasi koko muu kellomaailma perässä.

Kellot ovat suurikokoisia, ja niissä on nykyaikainen ja hauska, erottuva kehys, kellotaulu ja hihna. Kyboe! -valikoima sisältää yli 100 erilaista kellomallia ja kaksi aurinkolasisarjaa, värikäs Morgan ja klassinen Papillon. Kaikissa Kyboe! -aurinkolaseissa on 100 % UV-suojaus ja heijastamaton pinnoite linssien takapinnassa. Näin voit pitää ylläsi myös kellosi tyyliin sopivia aurinkolaseja!

Isolla ja rokkaavalla asenteella Kyboe! -kelloja kantavat asusteinaan muun muassa Jannika B. ja Ellen Jokikunnas, sekä jääkiekkotähti Kimmo Timonen. Brändin mainoslause ”Kyboe! - mitä isompi sen parempi” tarkoittaa sitä, että mitä enemmän näkyviä ja värikkäitä, isoja Kyboe! -kelloja ja silikonirannekkeita ranteessa, sen parempi. Kyboe Finland on läsnä Facebookissa ja Twitterissä, ja niistä voi lukea käyttäjien kokemuksia.

Kyboe! kellomerkistä tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun