Timex Kellot

Timex

Timex on Amerikkalainen kellomerkki. Yrityksellä on pitkä 15-vuotinen historia, ja se juontaa juurensa alun perin vuonna 1854 perustetusta Waterbury Clock Company yrityksestä. Yrityksen päämaja sijaintipaikka on Middlebury, Connecticut, USA.

Timex on tällä hetkellä Yhdysvaltojen johtava kellovalmistaja, ja koko maailmassa näitä kelloja valmistetaankin enemmän kuin mitään muuta kellomerkkiä. Näin ollen se on myös ansiokkaasti maailman eniten ostettu kellomerkki. Yrityksellä on paljon liiketoimintaa erityisesti Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa ja sen palveluksessa on 2000 työntekijää.

Kellomalliston valikoima on erittäin laaja, ja siihen kuuluu tyylikkäitä naisten kelloja, laadukkaita miestenkelloja, vankkatekoisia lastenkelloja, kvartsi- sekä digitaalikelloja, automaatti- ja sähkökelloja sekä ajanottokelloja ja sykemittareita. Yrityksen menestyksen salaisuus on valmistaa kelloja yksinkertaistetun valmistusmenetelmän ja sarjavalmistuksen avulla, jolloin laadukkaat ja luotettavat kellot voidaan myydä kuluttajille kohtuulliseen hintaan.

Vuonna 1984 yritys aloitti yhteistyön Ironman Triathlon urheilutapahtuman kanssa ja lanseerasi Ironman Triathlon -malliston. Käyttäjillä oli tästä mallistosta erinomaisia kokemuksia, ja siitä tulikin myöhemmin koko maailman suosituin urheilukello. Vuonna 2009 näistä kelloista tuli New Yorkin maratonin virallinen ajanottoväline.

Timexin nettisivuilta timex.com löydät paljon tietoa yrityksen valmistamista kellomallistoista. Suomessa kelloa markkinoivat netissä mm. seuraavat jälleenmyyjät, zalando.fi ja kellot.fi-

Timex tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun