Noon Copenhagen Kellot

Noon Copenhagen

Noon Copenhagenin muotikellojen perusidea on ainutlaatuinen, patentoitu pyörivä kellotaulu. Kellotaulu on jaettu kahteen värilliseen puolikkaaseen, jotka pyörivät limittäin välillä viehättävästi sulautuen yhteen. Erikoiselta kuulostava innovatiivinen idea avautuu paremmin katsomalla Youtubesta löytyvä videoklippi. Sen löytää hakemalla brändin nimellä.

Noon Copenhagenin malliston kellot ovat värikkäitä ja ainutlaatuisia, tyylikkäitä ja toimivia. Niiden joukosta löytyy perinteisen näköisempien naisten ja miesten kellomallien lisäksi mielenkiintoista tanskalaista muotoilua, muun muassa molemmille sopivia unisex-kelloja. Yhtiön ydinarvoja ovat uskallus olla erilainen ja kansainvälinen design. Ensimmäinen muotoilija, joka näitä arvoja hankittiin luomaan todeksi, on johtava ja palkittu teollinen muotoilija Henrik Sørig. Sørig on muotoillut tuotteita monille kansainvälisille brändeille, kuten Bang & Olufsen. Nykyisessä mallistossa Noon Copenhagenin design-ideaa toteuttaa monipuolinen belgialaissyntyinen ympäristötaiteilija-muotoilija Chase omalla mielenkiintoisella ja värikylläisellä mallistollaan ”The Art of Chase”. Chasen töitä ovat tilanneet muun muassa myös Guess, Adidas, Ray-Ban ja Budweiser.

Noon Copenhagen tarjoaa kelloja järkevään hintaan tinkimättä kuitenkaan materiaalien laadusta. Kellojen valmistuksessa käytetään ruostumatonta terästä 316L, titaania ja erikoiskovetettua mineraalikristallilasia, ja niissä on korkealuokkainen japanilainen koneisto. Noon Copenhagen myöntää kelloilleen kahden vuoden takuun. Kelloja voi ostaa netistä mm. valmistajan nettisivuilta nooncopenhagen.com. Noon Copenhagen on myös läsnä Facebookissa ja Twitteristä. Mm. näiltä sivuilta kannattaa lukea käyttäjien kokemuksia ja vinkkejä tuotteista.

Noon Copenhagen -kellot lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun