Softech Kellot

Softech

Kello on nykyisin muutakin kuin pelkkä ajannäyttäjä: se on osa kantajansa imagoa, asuste, jolla halutaan erottua tai kuulua joukkoon. Kelloja omistetaan myös useita, jotta kellon voi sovittaa kulloisenkin pukeutumistyylinsä tai mielialansa mukaan.

Silloin, kun haluaa ranteeseensa upean ja trendikkään luksuskellon, josta ei halua maksaa liikaa, on Softech-kello oikea valinta. Softech-kello on myös erinomainen ja eksklusiivinen lahja.

Softech-tuotemerkiltä löytyy varsin kirjava ja erityinen valikoima edullisia kelloja sekä naisille että miehille. Softech-kellojen tuotevalikoima on laaja: malleja löytyy tavallisemmista malleista kulta- ja hopeapintaisiin. Softech-kellot eivät ole välttämättä muodoltaan brändiin tunnistettavia, sillä ne voivat olla pyöreitä tai kulmikkaita, metallia tai muovia, tai vaikkapa koko kello voi olla kiinteää ranneketta. Samoin Softech-kellon kellotaulun ulkoasu on vaihteleva: se voi olla täynnä pieniä mittareita kuin lentokoneen ohjaamossa, tai kellotaulussa voi olla vaikkapa tv-ruudun testikuva.

Softechilla on myös upea valikoima naisten muoti- ja korukelloja. Valikoimasta löytyy myös miesten perinteisiä taskukelloja, retro-kelloja ja jopa venäläisen upseerin retro nahkarannekkeella varustettu kultakello.

Naisten Softech-rannekellojen valikoimasta löytyy ihastuttavia ja ylellisiä korukelloja. Naisten Softech-kelloja voi tilata kotimaisista verkkokaupoista kuten Zalando.fi.

Softech lyhyesti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

pexi1
Kellot näyttävät nätiltä, mutta laatu on todella huono. Itselläni kello kesti kaksi viikkoa ja kolme käyttökertaa. Näytön lasi hajosi pienestä hipaisusta.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun