Hygge kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Hygge -kelloja. Näet kaikki sivujemme Hygge -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hygge -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hygge Kellot

Hygge

Tanskalainen yritys P.O.S. Co., Ltd kehitti vuonna 2009 Hygge-rannekellon. Hygge-rannekelloissa on luovasti yhdistetty skandinaavinen design japanilaiseen laatuun ja standardiin. Rannekelloja myydään suurella suosiolla ympäri maailmaa, ja omaperäiset mallistot ovat jopa voittaneet useita palkintoja ainutlaatuisesta muotoilustaan. Suomalaisen Mats Lönngrenin suunnittelema Hygge 3012 sarja voitti vuoden 2013 Good Design Awardin.

Hygge-rannekelloja on valmistettu neljä eri sarjaa. Rannekellot ovat selkeitä ja pelkistettyjä, ja laajasta valikoimasta löytyy sopiva niin miehille kuin naisille. Valikoimasta löytyy miehille vedenkestäviä ja tyylikkäitä kelloja, jotka sopivat niin urheiluun kuin juhlaankin. Yksinkertaisen tyylikkäät unisex-mallit taas sopivat sekä miehille että naisille. Unisex-malliston kellotaulun saa klassisen pyöreänä tai modernin neliskulmaisena, ja kellotaulujen pirteästä värivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen. Rannekellojen omaperäinen malli ja suunnittelu takaavat, että kello erottuu joukosta edukseen. Kellotaulut ovat analogisia ja tehty ruostumattomasta teräksestä, mutta rannekkeita saa sekä nahkaisina että teräksisinä oman mielen mukaan.

Hygge-rannekelloja voi ostaa netistä Hyggen omilta sivuilta hygge-watches.com tai useilta suomalaisilta nettisivuilta, muun muassa rannekelloja.fi, keskisenkello.fi tai finnishdesignshop.fi. Hygge Watches -ryhmä löytyy myös Facebookista: sieltä on mielenkiintoista lukea vaikkapa käyttäjien kokemuksia.

Hygge-rannekellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun