Nite Kellot

Nite

Nite on ääriolosuhteisiin kehitetty laatukello. Alun perin sotilas- ja viranomaiskäyttöön suunnitellut miesten rannekellot ovat saavuttaneet suosion laadukkaina urheilukelloina, jotka istuvat myös bisnesympäristöön.

Nite on perustettu vuonna 2004 Etelä-Englannissa, ja sen perustaja Roger Green omistaa edelleen yrityksen. Niten toimintatapa keskittyy ihmiseen ja arvoihin: asiakas on heille tärkein. Yrityksessä kuunnellaankin asiakasta antamalla heidän jakaa ostokokemuksensa ja kertoa käyttökokemuksiaan ja elämäntapahtumiaan yrityksen nettisivuilla, Facebookissa ja Trustpilot-sivuilla. Esimerkiksi Nite Finlandilla on Facebookissa yli 2000 tykkääjää.

Nite on valjastanut käyttöönsä viimeisimmän teknologian ja äärimmäisen innovaatiotason. Näiden lisäksi sen valmistusketjun eheys takaa tuotteiden laadun korkeimpien standardien mukaisesti. Valmistuksessa käytetään parhaita materiaaleja sekä viimeisimpiä tuotantomenetelmiä ja komponentteja, mukaan lukien kellopesässä käytettävä ilmailualan tason ruostumaton teräs. Kellojen sveitsiläinen koneisto ja itsevalaisevat GTLS-valot sekä äärimmäisen kestävät safiirikristallilasit luovat kokoelman kelloja, joihin niiden käyttäjät voivat todella luottaa.

Nite-kellojen itsevalaisevat näyttö ja viisarit näkyvät kaikissa valaistusolosuhteissa ilman latausta tai auringonvaloa. Osa Nite-malleista on NATO-hyväksyttyjä. Kellojen vedenkestävyys on huippuluokka, ja sukelluskestävyys 30 atm. Niten omistaja pystyy myös helposti muuttamaan kellonsa ulkonäköä ja tyyliä vaihtamalla kehystä tai hihnaa. Tämä patentoitu menetelmä sisältää viisi erilaista kehystä ja valikoiman erilaisia rannekkeita.

Niten urheilukellot lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun