Marc by Marc Jacobs kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot edustavat Marc by Marc Jacobs -kelloja. Näet kaikki sivujemme Marc by Marc Jacobs -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Marc by Marc Jacobs -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Marc by Marc Jacobs Kellot

Marc by Marc Jacobs

Marc Jacobs on menestynyt Yhdysvaltalainen muotisuunnittelija. Hänellä on oma suosittu tuotemerkki Marc Jacobs sekä edullisiin luksustuotteisiin keskittynyt mallisto Marc by Marc Jacobs. Jacobs on voittanut lukuisia kansainvälisiä muotisuunnittelun palkintoja. Vaatemallistojensa ohella Jacobs tunnetaan myös mm. kenkä- ja laukkusuunnittelijana. Marc by Marc Jacobs -tuotemerkkiin kuuluu myös vuonna 2005 julkaistu kellomallisto, joka saapui Suomen markkinoille vasta äskettäin.

Marc Jacobsin tyyli on eksklusiivinen ja omaperäinen, tarjoen paljon kiehtovia yksityiskohtia. Sitä on kuvailtu myös leikkisäksi ja monipuoliseksi. Kellomallisto tarjoaakin jännittävän pääsyn edullisten luksustuotteiden maailmaan. Tyylikäs kellomallisto koostuu näyttävistä teräskelloista hopean, kullan ja punakullan väreissä sekä sirommista, nahkarannekkeellisista malleista. Brändin logo näkyy kellotauluissa eri tavoin kirjailtuna, eikä kristalleja tai suunnittelijalle tyypillisiä, mielenkiintoisia detaljeja ole mallistossa säästelty. Käyttäjien kokemukset ovat olleet erittäin hyviä ja kellomallistosta onkin tullut erittäin suosittu Yhdysvalloissa ja myöhemmin myös muualla maailmassa. Myös Suomessa on syytä odottaa vastaavaa menestystä.

Marc by Marc Jacobs malliston vaatteita, kenkiä, laukkuja ja kelloja myydään jo 80 maassa ja yli 200 liikkeessä. Suomessa Marc by Marc Jabocs -kelloja myy mm. keskisenkello.fi, laatukellot.fi, nordoutlet.com/fi, suomenkultakello.fi ja kultatahti.fi. Lisää tietoa tuotevalikoimasta löydät netistä marcjacobs.com.

Marc by March Jacobs lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun