Superdry kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Laatukoru edustavat Superdry -kelloja. Näet kaikki sivujemme Superdry -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Superdry -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Superdry Kellot

Superdry

Superdry on brittiläinen tuotemerkki, jonka omistaa Lontoon pörssissä oleva muotitalo SuperGroup Plc. Suurin tuoteryhmä ovat miesten ja naisten vaatteet, mutta tämän lisäksi markkinoille on tullut myös kellomallisto. Tuotemerkin kelloja myydään yli 100 maassa, ja Suomesta löytyy myös useita eri jälleenmyyjiä.

Superdry on yhdistelmä japanilaista grafiikkaa, brittiläistä suunnittelua ja Americana-retrotyyliä. Innoitus tuotteen kehitykseen on alkanut Tokion matkasta vuonna 2003. Lontoossa avattiin ensimmäinen myymälä vuonna 2004 ja Suomessa vuonna 2011, Helsingin Kauppakeskus Kluuviin. Alussa tuotetta ei mainostettu, mutta se nousi pian julkisuuteen, kun jalkapalloilija David Beckham alkoi käyttää Superdryn tuotteita.

Kellot ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja jämerän oloisia, varustettuna ohuella hihnalla. Colosseum, Thor ja Triton -mallistoille on ominaista näyttävät ja pehmeät nahka-rannekkeet. Scuba-mallisto on värikäs ja varustettu miellyttävän tuntuisillä silikonirannekkeilla. Käyttäjillä on paljon hyviä kokemuksia lujista ja näyttävistä kelloista, jotka ovat kaikki vesitiiviitä kolmeen ilmakehään asti ja niillä on kahden vuoden takuu.

Tuotemerkin kellojen hintataso on kohtuullinen. Valikoimista löydät tyylikkäitä ja näyttäviä kelloja joko itsellesi tai lahjaksi. Lisää tietoa kellomerkeistä löydät nettisivuilta superdry.fi. Suomessa Superdry-kelloja myyvät mm. keskisenkello.fi, kultatahti.fi, kultakeskus.fi ja koruverkko.fi.

Superdry rannekellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun