Swiss Military Hanowa kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kellot.fi edustavat Swiss Military Hanowa -kelloja. Näet kaikki sivujemme Swiss Military Hanowa -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Swiss Military Hanowa -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Swiss Military Hanowa Kellot

Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa on erittäin arvostettu ja laadukas sveitsiläinen kellomerkki. Se on Hanowa-kellovalmistajan tuote, ja yritys on perustettu jo 1960-luvulla. Varsinaisia Swiss Military Hanowa -kelloja alettiin valmistaa 1990. Kelloissa käytetään ainoastaan sveitsiläistä alkuperää olevia koneistoja ja korkealaatuista terästä olevia kuoria.

Viisarit ja muut kellotaulun tärkeät osat ovat itsevalaisevia, ja rannekkeet ovat vahvasta ruostumattomasta teräksestä, titaanista tai keraamisista materiaaleista valmistettuja, tarjolla on kuitenkin myös nahkahihnoja. Suurimmassa osassa kelloja on lisäksi erittäin hyvä vedenkestävyys ja safiirilasi taulun suojana.

Swiss Military Hanowalla on mallistossaan monia tyylikkäitä kelloja, ja monet niistä löytyvät myös eri väreissä, ja esimerkiksi erilaisella rannekkeella. Esimerkiksi Predator-kellot ovat käytännöllisiä ja istuvat hyvin käteen rannekkeensa vuoksi. Conquest-sarjan kellot puolestaan ovat melko yksinkertaisia muotoilultaan ja värimaailmaltaan ja sopivatkin hyvin myös arkikäyttöön. Rannekevalikoimaa löytyy metallisista nahkaisiin. Kellon ja rannekkeen valinnassa kannattaa käyttää hyväksi omia kokemuksia siitä, mikä itselle sopii parhaiten.

Swiss Military Hanowa -kellot on käytännöllisintä tilata netistä. Niitä myy esimerkiksi erittäin laajan valikoiman omaava Keskisen Kello, jossa toimitusajat ovat vain 1 – 3 arkipäivää. Tässä kaupassa juuri Swiss Military Hanowa -kellot saa tilattua postimaksuitta. Kelloihin kuuluu tietysti myös vaihto- ja palautusoikeus, mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen.

Swiss Military Hanowa tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun