S.Oliver kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa S.Oliver -kelloja. Näet kaikki sivujemme S.Oliver -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan S.Oliver -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

S.Oliver Kellot

S.Oliver

S. Oliver on saksalainen perheyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. vaatteet, kengät, korut, silmälasit ja kellot. Ensimmäinen liike avattiin jo vuonna 1969 Saksan Wurzburgissa. Vuonna 2003 yritys laajensi liiketoimintaansa Itävaltaan, Sveitsiin ja Benelux- maihin. Suomessa ensimmäinen S. Oliver liike avattiin vuonna 2011 Vantaalle Jumbon kauppakeskukseen. Liikkeitä on tällä hetkellä jo 30 maassa ja yrityksellä on yli 7000 työntekijää.

S. Oliver -brändin menestyksen salaisuus on tarjota kaikille kuluttajille laadukkaita ja kohtuuhintaisia tuotteita jokapäiväisiin tilanteisiin. Näihin kuuluvat nyt myös kellot. Mallistojen suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon perinteet, aitous ja vilpittömyys. Kaikkein tärkeintä on saada kuluttaja näyttämään hyvältä ja herättää näin ollen myönteisiä kokemuksia tuotteiden korkeasta laadusta ja käytännöllisyydestä.

S. Oliver kellomallisto on ollut markkinoilla vuodesta 1997 lähtien. Näin se on jo ehtinyt kasvaa erittäin laajaksi, ja tarjontaa löytyy runsaasti aina klassisista mallistoista urheilullisimpiin mallistoihin asti. Kellomallisto on erittäin tyylikäs ja edustaa korkeaa laatua. Suunnittelussa on otettu huomioon käytännönläheisyys ja monipuolisuus. Kellot soveltuvatkin luontevasti useaan eri tilanteeseen, oli kyse sitten normaaleista arkipäivän rutiineissa tai juhlallisista tapahtumista.

Tarkempia tietoja kellomallistoista löydät netistä S. Oliverin jälleenmyyjienkotisivuilta. Suomessa kelloja myyvät mm. keskisenkello.fi ja zalando.fi.

S. Oliver tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun