Daniel Wellington kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Daniel Wellington edustavat Daniel Wellington -kelloja. Näet kaikki sivujemme Daniel Wellington -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Daniel Wellington -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Daniel Wellington Kellot

Daniel Wellington

Daniel Wellingtonin rannekellot tarjoavat käytännönläheistä ja ajatonta tyyliä joka tilanteeseen. Kellot ovat muotoilultaan ohuita ja pyöreitä, ilman ylimääräisiä toimintoja. Tyylikkään ja selkeän muotoilun ansiosta kellot sopivat hyvin eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kellon käyttäjillä on paljon hyviä kokemuksia käytännönläheisistä vaihdettavista nato-hihnoista, joiden ansiosta kello sulautuu hyvin yhteen eri asusteiden kanssa, olitpa sitten juhlissa tai kuntoilemassa. Voit valita joko tekstiilistä tai aidosta nahasta valmistetun rannekkeen ja vaihtaa niitä tilanteen mukaan.

Kellomerkin perustajana tunnetaan Filip Tysander. Matkoillaan maailman toiselle puolelle hän tutustui brittiläiseen herrasmieheen, joka teki häneen vaikutuksen rennolla olemuksellaan. Hänellä oli tapana pitää kelloa kädessään vanhoilla nato-hihnoilla. Tämän miehen nimi oli Daniel Wellington ja heistä tuli hyvät ystävät, joten Filip Tysander päätti nimetä kellomerkkinsä hänen mukaan. Matkansa jälkeen Filip alkoi suunnittelemaan kelloa, joka olisi laadukas ja josta hän voisi olla ylpeä. Markkinoilla olikin selkeästi tilausta tämän tyyppiselle elegantille ja pelkistetylle kellomallistolle ja se onkin noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista kellomerkeistä.

Daniel Wellington -kelloihin voit tutustua tarkemmin verkkosivulla danielwellington.com/fi/om-oss. Voit ostaa näitä kelloja netistä useasta eri kaupasta, kuten esimerkiksi keskisenkello.fi, timanttiset.fi, kellot.fi ja laatukellot.fi. Daniel Wellington -kello sopii myös hyvin lahjaksi puolisolle, perheenjäsenelle tai ystävälle. Kellomallistosta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Daniel Wellington tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun