Bering kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Timanttiset edustavat Bering -kelloja. Näet kaikki sivujemme Bering -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bering -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bering Kellot

Bering

Bering-kelloissa huokuu arktinen kauneus. Harvalla kellomerkillä on niin erikoista syntyhistoriaa kuin tällä yrityksellä. Tanskalainen seikkailija ja liikemies teki laskuvarjohypyn suoraan Pohjoisnavalle, ja oli niin häikäistynyt näkemästään kauneudesta ja loputtomasta jääkentästä, että palatessaan takaisin Tanskaan hän vakuutti liikekumppaninsa kertomalla kokemuksiaan. Näin syntyi uusi kellomerkki, jonka muotoilussa ja tyylissä on otettu hyvin voimakkaasti huomioon arktiset maisemat. Beringin nimikin juontaa juurensa Jäämeren historiaan: kellomerkki on saanut nimensä tanskalaissyntyisen tutkimusmatkailijan Vitus Beringin mukaan, jonka mukaan on nimetty myös salmi Siperian ja Alaskan välillä.

Bering käyttää kelloissaan äärimmäisen laadukkaita materiaaleja: ohutta keramiikkaa, ruostumatonta teräst, kevyttä titaania ja safiirilasia, jotka ovat kaikki todella kestäviä. Muotoilu on yksinkertaista ja linjat ovat voimakkaita. Värejäkin on kelloissa käytetty sekä taulussa että rannekkeessa, mutta nekin ovat yksinkertaisia ja selkeitä. Näissä kelloissa ei ole suuresti ylimääräisiä krumeluureja, vaan ne luottavat yksinkertaiseen kauneuteen, juuri kuten arktisista maisemista vaikutuksensa ottavan tuotteen kuuluukin tehdä.

Beringin kelloja voi ostaa helposti netistä. Niitä myyvät suomessa muun muassa Keskisen kello ja Timanttiset, joilta kummaltakin löytyy erittäin vakuuttava ja toimiva verkkokauppa. Valikoima näiden kellojen osalta on laaja, ja esimerkiksi Keskiseltä kellot löytyvät suoraan varastosta, ja ne saapuvat kotiin 1 –3 arkipäivän sisällä tilauksesta.

Bering tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun