Triwa kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kellot.fi edustavat Triwa -kelloja. Näet kaikki sivujemme Triwa -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Triwa -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Triwa Kellot

Triwa

Triwa on ruotsalainen laadukas kellomerkki, joka haluaa erottua. Yrityksen nimikin tulee sanoista ”Transforming the Industry of Watches” eli vapaasti suomennettuna ”Muutamme kelloteollisuutta”. Ajatus yrityksen perustamiseen lähti alun perin siitä, että kelloista tuntui tekijöiden mukaan kadonneen alkuperäinen ajatus, kun ne olivat alkaneet muistuttaa tietokoneita tai ovat massiivisia asusteita. Yrityksen ideologiaan kuuluukin tyylikkäiden, mukavien ja laadukkaiden kellojen valmistus. Ensimmäiset Triwa-kellot tuotiin markkinoille vuonna 2007, ja sen jälkeen merkki on tehnyt nopeasti itsensä tunnetuksi kaikkialla maailmassa.

Triwan kellot ovat suurimmaksi osaksi suhteellisen klassisia, mutta niissä on kuitenkin paljon trendikkäitä yksityiskohtia ja mielenkiintoista muotoilua. Mallistoja on monia, ja jokaisella on omat erityispiirteensä. Niben-mallisto on klassinen ja tyylikäs, ja vaikka värejäkin on, kellot eivät kuitenkaan tule silmille. Nämä kellot sopivat niin toimistoon kuin illanviettoonkin. Sort of Black -malliston kellot ovat kunnianosoitus voimakkaalle värille, mustalle, ja ne ovatkin huomiota herättävän tummia. Lansen-mallisto on puolestaan ottanut vaikutteita viime vuosisadan puolenvälin lentäjänkelloista mukavuudellaan ja kestävyydellään.

Triwan kellot, kuten moni muukin asia tänä päivänä, on helppo tilata netistä. Verkko-ostosten tekemisestä alkaa olla kokemuksia jo lähes kaikilla, ja vaikka korut ja kellot usein vielä hankitaankin kultasepältä, kannattaa nämäkin ostokset tehdä nykyään netissä, ja säästää samalla aikaa ja vaivaa. Hyvään hintaan voi Triwa-kelloja löytää esimerkiksi nettikaupoista kellot.fi ja zalando.fi.

Triwa tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun