Luminox kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Luminox -kelloja. Näet kaikki sivujemme Luminox -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Luminox -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Luminox Kellot

Luminox

Luminoxin kellot ovat sveitsiläisvalmisteisia laatutuotteita, joista on ihmisillä erinomaisia kokemuksia kaikkialla maailmassa. Kellot eivät kuitenkaan edusta perinteistä sveitsiläistä kellolinjaa, sillä niiden perusominaisuuksina ovat urheilullisuus ja kestävyys. Tunnusmerkillinen piirre näissä kelloissa on kuitenkin niiden erinomainen itsevalaisukyky, josta myös kellomerkin nimi juontaa juurensa. Kelloista pystyy nopealla vilkaisulla näkemään ajan täydellisessä pimeydessä, vaikka sitä olisi kestänyt 25 vuotta. Yritys löi täydellisesti itsensä läpi, kun Yhdysvaltain merijalkaväen erikoisjoukot etsivät uutta kelloa erityisesti yöoperaatioihin – ja valitsivat Luminoxin. Menestystarina oli viimeistään tuolloin alkanut.

Valmistajalla on erittäin laaja valikoima erilaisia kelloja, joskin kaikkia leimaa kestävyys ja käytännöllisyys. Luminoxit ovat kuitenkin myös hienoja kelloja, ja valikoimasta löytyy myös arkikäyttöön sopivia kelloja. Päämallistoja on neljä, jotka on nimetty sotilaallisesti Sea-, Air-, Land- ja Space-mallistoiksi. Näiden sisältä löytyy vielä erillisiä sarjoja erityyppisiä kelloja aina perinteisistä merijalkaväen malleista uudempiin ja mullistavampiin kelloihin. Itsevalaisun lisäksi kelloissa on myös monia muita ominaisuuksia, kuten kompassia, korkeaa vedensietokykyä ja niin edelleen. Kaikki kellot on tehty erittäin kestävistä materiaaleista.

Luminoxin kelloja pystyy tilaamaan netistä myös suomalaisista verkkokaupoista, eli niitä ei siis ole tarkoitettu ainoastaan Yhdysvaltain armeijan käyttöön. Niitä myy muun muassa keskisenkello.fi, joka on yksi parhaiten varustetuista kellojen verkkokaupoista Suomessa.

Luminox tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun