Michael Kors kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Laatukoru edustavat Michael Kors -kelloja. Näet kaikki sivujemme Michael Kors -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Michael Kors -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Michael Kors Kellot

Michael Kors

Michael Kors on lähes legendaarinen amerikkalainen muotisuunnittelija, jonka moni tuntee esimerkiksi Muodin huipulle -televisiosarjan tuomarina. Michael Kors on uransa aikana suunnitellut paljon erilaisia tuotteita, ja myös hänen kellonsa ovat tunnettuja ympäri maailman. Huolimatta siitä, että kellot ovat tunnetun muotisuunnittelijan luomuksia, ne ovat kuitenkin melko kohtuuhintaisia. Michael Korsin erilaisia tuotteita ovat käyttäneet muun muassa Angelina Jolie ja Cameron Diaz.

Michael Korsin kellovalikoima on laaja, ja mallistojakin on monia erilaisiin käyttöympäristöihin ja -tarkoituksiin. Silver- ja Golden-mallistot edustavat hieman klassisempia kelloja, joskin niistäkin löytyy myös erikoisempia ja persoonallisempia kelloja. Glitz-malliston kelloissa kimaltelevat säihkyvät kivet, ja ne ovatkin erinomaisia asustekäytössä, sillä kaunis kello on kuin koru. Miesten kelloista löytyy hyvin klassisia värejä ja muotoilua, joskin nekin edustavat tyylikästä glamouria. Mainitsemisen arvoisia ovat myös tyylikkäät Watch Hunger Stop -kellot, joiden jokaisen tuotosta lahjoitetaan sata ateriaa nälkää näkeville. Paitsi että kelloilla on hyvä tarkoitus, ne ovat myös tyylikkäitä ja laadukkaita. Rannekevaihtoehtoja löytyy kaikista valikoimista paljon aina teräksestä nahkaan.

Michael Korsin kellot saa helposti tilattua netistä. Suomessa merkkiä myyvät esimerkiksi keskisenkello.fi, laatukellot.fi ja kultatahti.fi. Kaikki nämä ovat luotettavia verkkokauppoja, joiden kanssa asioimisesta on kuluttajilla hyviä kokemuksia. Esimerkiksi Keskisen Kello tarjoaa mahdollisuudeksi myös laskulla maksamisen ja osamaksun.

Michael Kors tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun