Gant kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kellot.fi, Kultatähti edustavat Gant -kelloja. Näet kaikki sivujemme Gant -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Gant -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Gant Kellot

Gant

Gant on alun perin amerikkalainen tuotemerkki, joka on nykyään ruotsalaisessa omistuksessa. Gant on kuuluisa tuotemerkki ympäri maailman, ja viime aikoina erityisesti kellojen suosio on kasvanut kasvamistaan. Kello on monelle paitsi ajannäyttäjä, myös osa tyyliä ja asukokonaisuutta; kuin kirsikka kakun päällä kello kruunaa tyylin kuin tyylin.

Gant kellot tuovat käyttäjänsä tyyliin hienon lisämausteen, ja ne ovatkin hyvin arvostettuja sekä muotimaailmassa yleensä että myös erityisesti kelloja arvostavien parissa. Tämän kellomerkin tuotteiden valmistuksessa arvostetaan amerikkalaisia perinteitä yhdistettynä nykyaikaiseen elämäntyyliin ja modernismiin. Gant kellojen valmistuksessa vaalitaan aina laadukkainta valmistustekniikkaa, ja kellojen ulkoasu on miellyttävä ja hienostunut. Tällainen upea kello ranteessa voi tuntea vanhan New Yorkin ja New Englandin klassisten perinteiden sekoittuvan nykypäiväiseen kiihkeään elämäntapaan.

Gant-kellomerkin valikoimasta löytyy kelloja moneen lähtöön. Mallistossa on urheilullisia malleja, jotka sopivat moderniin menevään ja vauhdikkaaseen elämäntyyliin. Nämä nykyaikaiset mallit on usein valmistettu uusimmista vankoista materiaaleista. Klassisen tyylin edustajille löytyy elegantteja ja tyylikkäitä kelloja. Klassisen linjan Gant-kellot on valmistettu teräksestä, ja niitä koristaa käsityönä tehdyt italialaiset nahkarannekkeet. Tyylikästä ja ajatonta, eikö vain! Kellomallistoja löytyy erikseen miehille sekä naisille. Gant kellot ovat myös hinta-laatusuhteeltaan sopusuhtaisia.

Gantin miesten kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun