Skagen kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kultatähti edustavat Skagen -kelloja. Näet kaikki sivujemme Skagen -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Skagen -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Skagen Kellot

Skagen

Skagen Denmark on nimestään huolimatta amerikkalainen kellovalmistaja, jonka nimi juontaa juurensa siihen, että yrityksen perusti vuonna 1989 Tanskasta New Yorkiin muuttanut pariskunta. Ensimmäiset kellot oman Skagen-brändin alaisuudessa valmistettiin ja myytiin kuitenkin muutamaa vuotta myöhemmin. Kellomerkki sai nimensä tanskalaisen kalastajakylän mukaan. Kellot eivät ole kaikkein halvimpia, mutta kuitenkin moneen muuhun kellomerkkiin nähden kohtuuhintaisia.

Skagen myy kelloja sekä miehille että naisille. Lähes kaikkia kelloja leimaa voimakkaasti klassinen yksinkertaisuus, jopa minimalistisuus. Kellotaulut ja muotoilu ovat usein hyvin yksinkertaisia, mutta värejä on kuitenkin käytetty, ja materiaaleissa on myös eroja. Rannekkeita saa esimerkiksi oranssina ja sinisenä, mutta nämäkin värit ovat hillittyjä. Rannekkeiden materiaalit vaihtelevat keraamisista nahan kautta metallisiin. Samat piirteet pätevät sekä naisille että miehille tarkoitettuihin kelloihin. Miesten valikoimasta löytyy kenties hieman tummempia värisävyjä kuin naisten kelloista. Koska malliston kellot ovat hillittyjä ja tyylikkäitä, ne sopivat loistavasti monenlaiseen käyttötarkoitukseen, niin arkeen kuin juhlaankin.

Skagenin kelloja löytyy muun muassa kultatahti.fi -verkkokaupan valikoimasta. Kellot onkin nykypäivänä käytännöllistä tilata netistä, sillä lähes kaikissa verkkokaupoissa on kattavat tuotetiedot ja laadukkaat kuvat, joten kelloakaan ei välttämättä tarvitse mennä valitsemaan kivijalkaliikkeeseen. Netistä tilaamalla kellon saa vaikka suoraan kotiin, ja vieläpä edullisesti.

Skagen tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun