TW Steel kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Laatukoru edustavat TW Steel -kelloja. Näet kaikki sivujemme TW Steel -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan TW Steel -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

TW Steel Kellot

TW Steel

TW Steel on tunnettu ja luotettava hollantilainen kellovalmistaja, jonka perustivat alun perin isä ja poika vuonna 2005. Yritys on tunnettu niin sanotuista ”oversized”-kelloistaan, joiden koko vaihtelee 45 ja 55 millimetrin välillä. TW Steelin kelloista huokuukin voima, joka saa ne erottumaan monista muista markkinoilla olevista kelloista. Jo yrityksen ensimmäiset kellot olivat suuri menestys, ja niistä kertyi hyviä kokemuksia, joten ne otettiin trendikkyytensä vuoksi ilolla vastaan.

Vaikka TW Steelin kelloja yhdistää toki suuri koko, on merkin mallistojen välillä suuria eroja. Mallistojakin on lukuisia. CEO Goliath -malliston tunnusmerkillisiä piirteitä ovat virallisuus ja kellojen sopiminen muodollisiin tilaisuuksiin. Kohtalaisen klassiseen muotoiluun saa kuitenkin malliston erikoismalli CE3015:n valitsemalla myös ylimääräistä glamouria, sillä kellossa on aitoja timantteja. Pilot-mallistosta löytyy puolestaan yksinkertaista mutta rohkeaa eleganssia sekä klassisella että uudemmalla muotoilulla ja värimaailmalla. TW Steeliltä löytyy myös monia Special Edition -kelloja, mikäli haluaa todella erottua joukosta. Nämä erikoiskellot on nimetty julkisuuden henkilöiden mukaan, ja kellojen muotoilukin suunniteltu henkilön persoonan ja osaamisalueen mukaisesti.

TW Steelin kellot on käytännöllisintä tilata verkkokaupasta. Esimerkiksi laatukellot.fi myy valmistajan kelloja, ja vieläpä melko laajalla valikoimalla. Tilaamalla netistä kellolle saa myös takuun, ja esimerkiksi Laatukellot.fi tarjoaa myös omaa takuuta tuotteelle. Maksaminen onnistuu myös osamaksulla.

TW Steel tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun