Garmin Kellot

Garmin

Garmin on kansainvälinen autoilu-, ilmailu-, veneily-, ulkoilu- ja urheilutuotteita valmistava arvostettu yritys, joka valmistaa myös erittäin laadukkaita kelloja. Maailmanlaajuisesti yli 9000 ihmistä työllistävä yritys on tunnettu korkealaatuisesta tekniikastaan ja monista innovaatioista. Garminin tuotteet ovat erinomaisesti muotoiltuja. Yrityksen filosofiaa voi kuvata kahdella sanalla: tehty kestämään. Nämä kuvaavat niin yrityksen tuotteita kuten myös yritystä itseään.

Garmin on erityisesti aktiiviselle ihmiselle tarkoitettu kellomerkki, mutta yrityksen kellot ovat paitsi kestäviä ja käytännöllisiä, myös hyvännäköisiä. Ei siis tarvitse olla himourheilija voidakseen hankkia tällaisen kellon. Perinteisiä kelloja yritys ei kuitenkaan valmista, vaan kaikissa sen tuotteissa näkyy sporttisuus ja liikkumiseen liittyvät lisätoiminnot. Nämä kellot ovat oikeastaan puoliksi rannetietokoneita, sillä niissä on käytännössä vakiona muun muassa gps-paikannus, erilaisia liikuntaan liittyviä lisäominaisuuksia, kuten sykemittaria, tietoa energiankulutuksesta kerääviä ominaisuuksia, vesitiiviyttä, liikenopeusmittaria ja niin edelleen. Garmin on paljon enemmän kuin tavallinen kello. Ne ovat kuitenkin myös tyylikkäitä.

Garmin-kelloja myydään netissä monessa eri verkkokaupassa. Esimerkiksi Keskisen Kello myy monia yrityksen erilaisista kelloista monessa eri hintaluokassa. Aivan halvimpien joukkoon kellot eivät kuulu, mutta hinnat eivät kuitenkaan nouse sveitsiläisten luksuskellojen tasolle. Netistä ostamisessa on se hyvä puoli, että tuotteet voi saada vaikka suoraan kotiovelle ilman kovinkaan suuria postituskuluja. Toimitusaikakin on yleensä todella lyhyt.

Garmin kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun