Jet Set kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kultatähti, Kellomaailma edustavat Jet Set -kelloja. Näet kaikki sivujemme Jet Set -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jet Set -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Jet Set Kellot

Jet Set

Jet Set on ruotsalaisvalmisteinen kellomerkki, jonka kellot ovat tunnettuja glamouristaan. Merkki on todella edullinen, mutta siitä huolimatta kelloihin on saatu laadukkaat koneistot ja erittäin houkutteleva ulkoasu. Kellomerkki syntyi vasta vuonna 2006, mutta tämä kertookin siitä, että Jet Set on taatusti moderni ja pysyy kellotrendien mukana. Tuotemerkin kelloja ei voi oikeastaan kutsua pelkästään kelloiksi, sillä ne ovat myös hyvin vahvasti asusteita. Jet Setin uskookin kiiltoon, glamouriin, seksikkyyteen ja trendikkyyteen.

Jet Setin valikoima on hyvin laaja, ja koska hinta ei huimaa päätä ja kelloista on kertynyt hyviä kokemuksia, moni hankkiikin niitä useamman erilaisten ja eriväristen asukokonaisuuksien kanssa käytettäväksi. Merkiltä löytyy valtava kokoelma erilaisia kelloja erilaisiin mallistoihin lajiteltuina. Beverly Hills -malliston kellot ovat korumaisia ja kimaltelevat kullan ja hopean väreissä, Amsterdam-mallistossa on puolestaan erittäin laaja valikoima värejä, kuten esimerkiksi vaaleanpunaista, turkoosia, oranssia ja sinistä. Palermo-mallisto taas edustaa hieman klassisempia kelloja, mutta niissäkin on oma twistinsä. Erilaisia mallistoja on yhteensä yli 20, joten jokaiselle löytyy jotakin, joko analogista tai digitaalista, metallista, nahkaista tai muovista.

Jet Setin kelloja myy moni hyvin varustettu suomalainen verkkokauppa. Esimerkiksi kultatahti.fi ja keskisenkello.fi -verkkokaupoista löytyy paljon erilaisia tämän merkin kelloja.

Jet Set kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun