Hugo Boss kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kellot.fi edustavat Hugo Boss -kelloja. Näet kaikki sivujemme Hugo Boss -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hugo Boss -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hugo Boss Kellot

Hugo Boss

Kaikille tulee varmasti jokin mielikuva puhuttaessa Hugo Bossista. Monella on kokemuksia joistain yrityksen tuotteista, ja yleensä mielikuvat liittyvät tyyliin ja trendikkyyteen, mikä koskee myös kelloja. Myös Hugo Bossin kellot noudattelevatkin samaa ajattoman tyylikästä linjaa kuin brändin muutkin tuotteet. Yritys on perustettu jo vuonna 1924, mutta rannekellot tulivat sen valikoimaan 1990-luvun puolessa välissä.

Vaikka Hugo Boss tunnetaan erityisesti miesten merkkinä, on se jo pitkään suunnannut tuotteitaan myös naisille. Tämä pätee myös kelloihin. Naisille löytyy sekä sirompia kelloja että kelloja isommalla taululla. Rannekkeet ovat joko nahkaa tai metallia, ja värissä ja kuosissa löytyy paljon vaihtoehtoja. Miehille löytyy tietysti myös hyvin monenlaisia kelloja aina klassisista sporttisiin. Sekä naisten että miesten mallistoissa värimaailma on Hugo Bossille tyypilliseen tapaan yksinkertainen ja klassinen: mustan, valkoisen ja harmaan monia eri sävyjä tietyin yksityiskohdin varustettuna.

Hugo Bossin kellot on monien muiden kellomerkkien tavoin yksinkertaista tilata netistä. Esimerkiksi keskisenkello.fi myy kellomerkin Boss Black -mallistoa hyvin edullisesti, ja mikäli haluttua kelloa ei löydy valmiista valikoimasta, se voidaan tilata. Kellot voi maksaa myös järkevällä osamaksulla ja mikäli asiakas ei syystä tai toisesta olekaan tyytyväinen kelloonsa, voi sen aina palauttaa ehtojen mukaisesti.

Hugo Boss kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun