Jacques Lemans kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Chanti edustavat Jacques Lemans -kelloja. Näet kaikki sivujemme Jacques Lemans -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jacques Lemans -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Jacques Lemans Kellot

Jacques Lemans

Jacques Lemans on eräs maailman johtavia kellovalmistajia, ja tämän itävaltalaisen kellotehtaan tuotteet ovat edustettuna yli 130 maassa. Niinpä ihmisillä ympäri maailman on hyviä kokemuksia tästä kellomerkistä. Yritys on perustettu vuonna 1975, ja sen keulakuvana toimii muun muassa Kevin Costner.

Jacques Lemansilla on monia mallistoja, joista löytyy jokaiselle varmasti omaan ranteeseen sopiva kello, joka miellyttää niin omaa kuin muidenkin silmää. Mallistot ovat erittäin laajoja. Classic-mallistosta löytyy monenlaisia kelloja klassisella muotoilulla, mutta näissäkin on suuria eroja. Rannekkeiden materiaali vaihtelee, ja myös kellotaulun muodossa ja koossa on hyvin paljon erilaisia variaatioita. High Tech Ceramic on hieman kalliimpi mallisto, josta löytyy tyylikkäitä kelloja myös hieman erikoisemmalla muotoilulla. Sport-mallistossa on nimensä mukaisesti urheilullisia kelloja monenlaisilla ominaisuuksilla ja kirkkaammilla väreillä, kun taas La Passion -malliston kelloissa kimaltelee ja säihkyy, ja ne ovat täydellisiä kelloja tyylitietoiselle naiselle. Jacques Lemans on myös saanut luvan valmistaa kelloja UEFA Mestareiden Liiga -lisenssillä, ja tästä valikoimasta löytyykin upeat kellot jokaiselle jalkapallon ystävälle – ja miksei muillekin!

Jacques Lemansin kellot on kätevä tilata netistä. Suomessa kelloja myy muun muassa keskisenkello.fi. Kaupan kattavasta valikoimasta löytyvät upeat Jacques Lemans –kellot toimitusmaksuitta, muutaman päivän toimitusajalla.

Jacques Lemans tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun