Lorus kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kellot.fi edustavat Lorus -kelloja. Näet kaikki sivujemme Lorus -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lorus -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lorus Kellot

Lorus

Lorus-kellot ovat maailmankuulun ja suuren japanilaisen kellovalmistaja Seikon valmistamia. Seiko on perustettu jo 1800-luvun lopulla Tokiossa, ja ensimmäiset Seiko-kellot tulivat markkinoille 1924. Historiaa kelloilla on siis takana jo yli 90 vuotta. Lorus on yhtiön edullinen ja trendikäs tuotemerkki, johon kuuluu monia tyylikkäitä kvartsikelloja. Hinnat jäävät kuitenkin melko alhaisiksi. Brändi itsessään on alun perin vuodelta 1982, ja se oli välittömästi menestys, sillä se tarjosi teknistä laatua ja kaunista muotoilua monia kilpailijoita edullisemmalla hintalapulla varustettuna.

Lorus valmistaa kelloja sekä miehille, naisille että lapsille. Valikoimasta löytyy niin klassisia kuin sporttisiakin kelloja, mutta myös muita mallistoja. Urban-mallisto on tarkoitettu lähinnä kaupunkilaisille ihmisille, mutta sen kellot erottuvat kuitenkin muotoilultaan jonkin verran klassisista kelloista. Monista kelloista löytyy myös vedenpitävyyttä. Naisten mallistossa on sekä klassisia naistenkelloja että myös korumaisia ja trendikkäitä kelloja. Lapsille on puolestaan tarjolla monia analogisia ja digitaalisia kelloja kirkkaissa väreissä. Valikoimaa löytyy kaikista mallistoista myös rannekkeen osalta, sillä tarjolla on sekä nahkaisia, muovisia että metallisia rannekkeita.

Lorus on ajaton ja tyylikäs, mutta toisaalta edullinen kellomerkki, joten myös monet verkkokaupat myyvät sitä, ja tilaaminen netistä onkin tänä päivänä se helpoin tapa hankkia myös rannekello. Loruksia myy esimerkiksi keskisenkello.fi, joka tarjoaa kelloihin myös kaiverruksen veloituksetta.

Lorus tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun