Suunto kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Kellot.fi, Koruverkko edustavat Suunto -kelloja. Näet kaikki sivujemme Suunto -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Suunto -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Suunto Kellot

Suunto

Suunto on suomalainen laajalti maailmassakin tunnettu kellovalmistaja. Yhtiön juuret ovat kompassien valmistuksessa, ja se on perustettu jo vuonna 1936. Talvi- ja jatkosodassa sotilaat käyttivät Suunnon kompasseja. Yrityksen kellolinjaa leimaakin voimakkaasti juuri tämä suunnistukseen liittyvä historia. Nämä kellot eivät ole perinteisiä mekaanisia kelloja, vaan ne kulkevat rannetietokoneiden rajapinnassa. Monissa kellomalleissa onkin paljon erilaisia retkeilyyn ja liikkumiseen liittyviä ominaisuuksia.

Suunto valmistaa kelloja monessa toisistaan eroavissa mallistoissa, mutta kaikkia leimaa sporttisuus ja ulkoilmaelämä. Ambit-malliston kelloihin on integroitu GPS-paikannin ja sykemittari, ja ne on tarkoitettu erityisesti outdoor-lajeihin. Core-mallistossa on puolestaan korkeusmittari, barometri ja kompassi. Näitä ominaisuuksia löytyy myös muista mallistoista, ja esimerkiksi Elementum-malliston kellot muistuttavat ulkonäöltään hieman perinteisiä mekaanisia kelloja, mutta myös niissä on monia lisäominaisuuksia kompassista sukelluslokiin. Suunto onkin ehdottomasti liikkuvan ja aktiivisen ihmisen kello. Merkistä on käyttäjillä erittäin hyviä kokemuksia, ja se onkin voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja, mm. National Geographic Adventuren Gear of the Year -palkinnon.

Koska Suunto on kotimainen merkki, monet suomalaiset verkkokaupat myyvät sen tuotteita. Netistä onkin helppo tilata oma kellonsa vaikka osoitteesta kellot.fi. Tämä kauppa tarjoaa muun muassa huikean 365 päivän palautusoikeuden ja ilmaisen vaihto-oikeuden. Tuotteet tulevat myös nopeasti kotiovelle.

Suunto tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun