Oris kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot edustavat Oris -kelloja. Näet kaikki sivujemme Oris -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Oris -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Oris Kellot

Oris

Oris on sveitsiläinen erittäin arvostettu ja laadukas kellomerkki, joka tekee ainoastaan perinteisiä mekaanisia kelloja. Yritys on jo yli sata vuotta vanha, sillä se perustettiin jo 1904. Oris-kelloa on käyttänyt muun muassa Sean Connery esittäessään James Bondia elokuvassa Älä kieltäydy kahdesti. Vaikka kellot luetaan niin sanottujen luksuskellojen joukkoon, on Oriksen kelloilla vahvasti sporttinen leima. Tunnettuja kellon käyttäjiä ovat muun muassa formulakuljettaja Nico Rosberg ja ammattisukeltaja Carlos Coste.

Oris valmistaa kelloja neljässä suositussa ja laadultaan erinomaisessa mallistossa. Culture-malliston kellot ovat klassisesti muotoiltuja ja perinteisempiä kelloja. Oris on myös osallistunut kulttuurin luomiseen muun muassa järjestämällä Jazz-festivaalin, jossa esiintyivät monet alan suuruuksista. Diving-mallistosta löytyy muun muassa sukellukseen sopivia sporttisia rannekelloja, ja Aviation-mallistoa hallitsee puolestaan nimensä mukaisesti lentoteema. Motor Sport -malliston teemana on moottoriurheilu, ja yritys sponsoroikin F1-talli BMW Williamsia. Varsinaisten mallistojen lisäksi yritys valmistaa myös monia Limited Edition eli rajoitetun valmistusmäärän kelloja.

Laadukkaatkin rannekellot on nykypäivänä helppo tilata netistä. Vaikka hinta saattaisikin olla korkea, kannattaa laatukellosta maksaa, ja monet verkkokaupat tarjoavat myös osamaksumahdollisuuden. Suomessa Oris-kelloja myy muun muassa laatukello.fi, joka hyväksyy maksutavoikseen esimerkiksi monet luottokortit ja Klarna-laskun. Tästä verkkokaupasta on monella hyviä kokemuksia, eivätkä toimitusajatkaan ole pitkiä.

Oris tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun