Lacoste kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kellot.fi edustavat Lacoste -kelloja. Näet kaikki sivujemme Lacoste -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lacoste -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Lacoste Kellot

Lacoste

Lähes kaikki tuntevat pienen vihreän krokotiilin, mikä paidankauluksessa kertoo tyylistä ja laadusta. Kyseessä on tuotemerkki nimeltä Lacoste, jonka historia ulottuu aina 1920-luvun loppupuolelle saakka. Lacoste merkin tuotevalikoima on laaja, ja se ulottuu aina tyylikkäisiin kelloihin asti. Näitä upeita krokotiilimerkein varustettuja kelloja on Suomessa ollut saatavilla vuodesta 2009 lähtien, ja tyytyväiset kokemukset puhuvat puolestaan!

Nykyään netistä niin Lacosten omilta sivuilta lacoste.com kuin monista eri nettikaupoista voi löytää laajan valikoiman laadukkaita vaatteita, jalkineita, asusteita, hajusteita ja tietenkin kymmenittäin erilaisia kelloja, joita kaikkia koristaa ilmiöksi noussut krokotiili. Logo sai alkunsa René Lacosten lempinimestä, jonka hän ansaitsi sinnikkäällä pelityylillään tenniskentällä. Tarina kertoo, että lehdistö antoi hänelle tämän sitkeästi pysyvän nimen pelaajan lyötyä vetoa alligaattorinnahkalaukusta, että hän tulee voittamaan seuraavan pelin. Voittoa ei tullut, mutta nykyään matelija pilkistää jokaisesta tuotemerkin ajattomasta mutta ajantasaisesta ruostumatonta terästä olevasta kellon näytöstä.

Lacoste on yksi maailman väärennetyimmistä tuotemerkeistä, mutta luotettavuuden ja aitouden – samoin kuin valikoiman – suhteen kotimaisista ja suurimmista ulkomaisista verkkokaupoista on ainoastaan hyviä kokemuksia. Lacosten rannekelloja ei ole enää tarvinnut tilata netistä ulkomailta vuoden 2009 jälkeen, jolloin ne ilmestyivät Suomen markkinoille. Kotimaiset nettikaupat myyvät krokotiilikelloa jo useamman vuoden kokemuksella, ja sitä voi ostaa verkosta esimerkiksi Nordoutletista, Laatukelloista, Keskisen Kellosta ja Zalandosta. Liikkeistä löytyy sekä kestosuosikkimalleja kuten kätevä Sport Navigator että tyylikkäitä ja moderneja uutuuksia kuten Victoria, Goa, Seattle, Manila ja Rio.

Lacosten rannekellot voi tunnistaa paitsi kaikille tutusta krokotiililogosta myös merkille ominaisesta urheilullisesta mutta samalla elegantista designista, jossa näkyy samanaikaisesti sekä vuosien kokemus että tuoreus ja ajankohtaisuus. Tennispelaaja René Lacoste perusti yrityksen vuonna 1933, ja ensimmäinen suursuosioon noussut tuote oli kuuluisa tennispaita.

Lacosten kellot ovat tyylikkäitä ja ajattomia, ja niitä aivan kuin muitakin Lacoste tuotteita pidetään suuressa arvossa muodin maailmassa. Inspiraation lähteenä Lacosten suunnittelijoilla on urheilu: ennen kaikkea tennis, golf ja purjehdus. Kellojen kuten muidenkin Lacoste tuotteiden ulkoasu on raikas ja puhdaslinjainen. Lacoste-kellon valitessa voi myös olla takuuvarma siitä, että ajannäyttäjä on myös ulkoasultaan ajankohtainen.

Lacoste näyttää aikaa tyylillä! Tämän kellomerkin valikoima on hyvin laaja, ja siitä löytyvät kellot niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Erittäin suosittuja ovat myös Unisex-kellot, jotka sopivat asuun kuin asuun sekä tilanteeseen kuin tilanteeseen, sukupuolesta riippumatta. Kaikki tämän kuuluisan ja arvostetun tuotemerkin kellojen kuoret ovat ruostumatonta terästä ja niissä on vesisuojaus. Lacosten kelloista ja brändistä voi lukea lisää sen kotisivuilta lacoste.com. Netistä voi Lacosten kelloja ostaa turvallisesti suomalaisista verkkokaupoista kuten keskisenkello.fi, kultajousi.fi ja kultatahti.fi.

Lacoste kellot lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun