Frederique Constant kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Frederique Constant -kelloja. Näet kaikki sivujemme Frederique Constant -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Frederique Constant -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Frederique Constant Kellot

Frederique Constant

Sveitsiläiset kellot tunnetaan laadustaan ja tyylikkyydestään kaikkialla maailmassa. Ne ovat oikeastaan muodostuneet jo käsitteeksi. On olemassa kelloja, ja sitten on sveitsiläisiä kelloja. Frederique Constant on tunnettu sveitsiläisten luksuskellojen valmistajana, ja sen tehdas sijaitsee laatukelloistaan tunnetussa Genevessä. Yrityksen filosofia koostuu kolmesta osasta – designista, laadusta ja innovaatiosta, ja näitä yritys noudattaakin kaikkien kellojensa kohdalla. Frederique Constantin lähettiläänä toimii muun muassa näyttelijä Eva Longoria.

Frederique Constant sijoittuu arvostuksessa korkealle kellomerkkien keskuudessa. Yrityksen laajaan valikoimaan kuuluu monia mallistoja niin miehille kuin naisillekin. Naisille suunnattuja mallistoja ovat Ladies Automatic, josta löytyy tyyliä ja kimallusta ja Classics-sarja, johon kuuluu nimensä mukaisesti klassisesti muotoiltuja luksuskelloja tyylikkäille naisille. Miehille puolestaan on oma Classics-mallistonsa, minkä lisäksi tarjolla on myös muun muassa hieman retro-henkinen Vintage Rally -mallisto sekä Runabout- ja Manufacture-mallistot. Kaikki kellot ovat laadultaan erittäin korkeatasoisia, ja jokainen löytää varmasti valikoimasta myös omaa silmäänsä miellyttävän vaihtoehdon.

Frederique Constant -kellot on helppo tilata vaikkapa netistä. Kokemuksia verkosta tilaamisesta on lähes kaikilla joidenkin tuotteiden kohdalla, mutta kellon ostonkaan vuoksi ei välttämättä enää tarvitse hakeutua kivijalkaliikkeeseen. Frederique Constant -kelloja myy netissä esimerkiksi keskisenkello.fi, jonka kautta pystyy vaivattomasti tilaamaan useita eri malleja lyhyillä toimitusajoilla.

Frederique Constant tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun