Eterna kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Eterna -kelloja. Näet kaikki sivujemme Eterna -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Eterna -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Eterna Kellot

Eterna

Eternan kellot ovat historiallisesti arvostettuja ja laadukkaita. Kellomerkin historia juontuu aina 1800-luvun puoliväliin, jolloin yrityksen perustajat ryhtyivät valmistamaan taskukelloja herätystoiminnolla. Sveitsiläinen kellomerkki tuli myös tunnetuksi ensimmäisten herätystoiminnolla varustettujen rannekellojen kehittelijänä 1900-luvun alussa. Eternan voidaan katsoa kuuluvan luksuskellojen luokkaan, mutta toisaalta rahalleen saa myös vastinetta. Sveitsiläisillä kelloilla on maailmalla hyvä maine, vaikka valmistajayritysten omistus saattaisikin usein olla jossain muualla. Yrityksen 160 vuoden historian aikana kelloista on ehtinyt kertyä monille hyviä kokemuksia.

Eterna-kello on sijoitus. Kellot ovat kestäviä ja iättömiä, joten vaikka hinta saattaa yleensä olla nelinumeroinen, kestää kello helposti isältä pojalle. Kelloja valmistetaan erilaisina mallistoina, kuten vaikkapa Adventic, Madison ja klassinen 1948-mallisto. Kaikissa mallistoissa on omat erityispiirteensä, mutta jokainen noudattaa kuitenkin yrityksen klassista yleislinjaa. Kelloja on tarjolla niin miehille kuin naisillekin. Mallistoihin on helppo tutustua vaikka kellomerkin kotisivuilla osoitteessa eterna.com.

Eterna-kello on helppo tilata vaikkapa netistä. Niitä tarjoavat monet luotettavat ja asiantuntevat verkkokaupat, ja esimerkiksi keskisenkello.fi myy kyseistä merkkiä, ja lähettää tuotteen aina viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, jolloin kellon saa nopeasti omiin käsiinsä, 1-3 arkipäivän sisällä. Erityisesti Eternan kaltaisen kalliin merkin ollessa kyseessä mahdollisuus osamaksuun on varmasti monen mieleen, ja tämä mahdollisuus löytyykin monesta verkkokaupasta.

Eterna tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun