TAG Heuer kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Laatukellot, Laatukoru edustavat TAG Heuer -kelloja. Näet kaikki sivujemme TAG Heuer -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan TAG Heuer -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

TAG Heuer Kellot

TAG Heuer

TAG Heuer on legendaarinen luksuskellojen tuotemerkki: brändi, joka useimmille lienee tuttu myös urheiluareenoilta. TAG Heuer -kellojen valmistus alkoi Sveitsissä vuonna 1860 nuoren kellosepän, Edouard Heuerin työpajasta. TAG Heuer on tänä päivänä maailman johtava äärimmäistä tarkkuutta vaativien ja luotettavien ajanottolaitteiden valmistaja. Esimerkiksi vuoden 1920 olympiakisoista lähtien TAG Heuer on ollut monessa urheilulajissa virallinen ajanottokello. Yritys on myös sponsoroinut useita urheilulajeja, purjehduskilpailuja ja autourheilulajeja.

TAG Heuer tarjoaa kelloja sekä miehille että naisille. Näiden kellojen tyyli noudattaa arvokellojen tapaan klassisia linjoja. Helpoiten ja usein edullisimmin ostat nämä arvokellot netistä. Kelloja löytyy varastotuotteina mm. suomalaisista nettikaupoista kuten laatukellot.fi. Jos taas olet kiinnostunut vanhemmista TAG Heuer -kelloista, joilla voi olla todellista keräilyarvoa, kannattaa käydä katsomassa käytettyihin ja huollettuihin vintage-kelloihin erikoistunut nettikauppa kelloklassikot.fi.

TAG Heuerilla on lukuisia Facebook-ryhmiä, jopa eri tuoteryhmille omia ryhmiä, joiden kautta löytyy lisää yrityksen tuotteita myyviä nettikauppoja, kuten esimerkiksi ww.amazon.com. Näistä eri Facebook-ryhmistä löytyy myös käyttäjien kommentteja ja kokemuksia.

Moni arvostettu poliitikko, huippu-urheilija ja näyttelijä on vuosien saatossa toiminut TAG Heuer -brändin mannekiinina, kuten esimerkiksi Leonardo Di Caprio vuoden 2014 Oscar-palkintojenjakogaalassa.

lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun