Pulsar kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Kellot.fi, Kultatähti edustavat Pulsar -kelloja. Näet kaikki sivujemme Pulsar -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pulsar -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Pulsar Kellot

Pulsar

Pulsar on yksi trendikkäiden kellojen edelläkävijöistä. Vaikka kyseessä on laatukello, eivät ne kuitenkaan ole hinnalla pilattuja. Pulsar-kellot ovat nykyisin osa erittäin hyvässä maineessa olevaa japanilaista Seiko-konsernia, jota pidetään usein eräänä maailman parhaista kellovalmistajista. Yrityksellä on myös tärkeä rooli rannekellojen historiassa, sillä se valmisti ensimmäisenä maailmassa täysin elektronisen digitaalikellon ja käytti myös ensimmäistä kertaa digitaalista näyttöä. Tuolloin, vuonna 1972, kello oli kallis. Nykydollareiksi muutettuna se maksoi yli $ 12,000, mutta nykyisin digitaalikellon saa tietenkin paljon edullisemmin.

Pulsarin kellot ovat tyylikkäitä, ja ne seurailevat aina uusimpia kellotrendejä. Niiden valmistamisessa käytetään kestäviä ja tyylikkäitä materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä, titaania ja nahkaa. Kelloja tehdään sekä naisille että miehille ja monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Valikoimasta löytyy monia hyviä peruskelloja jokapäiväiseen käyttöön, mutta myös sporttisempia ja muodikkaampia vaihtoehtoja. Naisille löytyy sirompia malleja, kun taas miehille suunnitellut mallit ovat yleensä hieman jykevämpiä. Kaikki ovat kuitenkin laadullisesti korkeatasoisia. Pulsar-kellot voi helposti tilata netistä luotetuista suomalaisista verkkokaupoista, kuten vaikkapa keskisenkello.fi tai kultatahti.fi. Verkosta tilaamisesta on monilla hyviä kokemuksia, ja toimitusmaksut ovat edullisia. Toimitusajatkin ovat yleensä vain muutaman päivän, ja monissa kaupoissa on mahdollista maksaa myös osamaksulla, mikä helpottaa suurempien hankintojen tekemistä.

Pulsar tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun