Fossil kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kultatähti edustavat Fossil -kelloja. Näet kaikki sivujemme Fossil -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fossil -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Fossil Kellot

Fossil

Fossil on 1980-luvun puolivälissä perustettu amerikkalainen laadukkaita kelloja valmistava yritys. Vaikka yrityksen tuotevalikoimasta löytyy myös muuta, on se tunnettu trendikkäiden ja myös hieman retrohenkisten laatukellojen valmistajana. Yrityksen kellot ovat yleensä myös kohtuuhintaisia. Merkin on alun perin perustanut kaksi veljestä, ja nimi juontaa juurensa veljesten heidän isästään käyttämään lempinimeen.

Fossilin kelloissa on oma, muista erottuva tyylinsä, minkä vuoksi ne ovat olleet pitkään suosittuja ympäri maailmaa. Tämän vuoksi niitä myyvät arvostetut kellokaupat kaikkialla, ja yrityksen tuotteita on helppo tilata myös netistä. Fossilia myyvät muun muassa suomalaiset verkkokaupat, kuten arvostetut keskisenkello.fi ja kellomaailma.fi, joista saa tilattua oman kellonsa edullisesti ja nopeasti. Kelloista on kuluttajilla niin hyviä kokemuksia, että myös monet muut brändit tilaavat kellonsa Fossililta. Yritys tekee kelloja muun muassa Adidakselle, Emporio Armanille, Burberrylle ja DKNY:lle. Kaikki ovat maailmankuuluja tuotemerkkejä, mikä osaltaan kuvaa Fossilin arvostusta kellomerkkien joukossa maailmalla.

Valikoimasta löytyy monenlaisia kelloja niin miehille kuin naisille. Vaikka yritys on ehkä tunnettu paremmin analogisten kellojen valmistajana, löytyy valikoimasta myös digitaalikelloja. Myös materiaaleja on monia niin itse kellossa kuin rannekkeessakin, esimerkiksi terästä ja nahkaa. Kelloista huokuu omaperäisyys, jolla erotutaan kilpaillulla alalla.

Fossil tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun