Seiko kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kultajousi edustavat Seiko -kelloja. Näet kaikki sivujemme Seiko -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Seiko -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Seiko Kellot

Seiko

Seiko on japanilainen kellojen ja muiden elektroniikkatuotteiden valmistaja. Seikon toiminta alkoi jo vuonna 1881, jolloin Kintarō Hattori avasi kello- ja jalokivikaupan omalla nimellään Tokiossa. Ensimmäiset Seiko-nimiset kellot tulivat markkinoille vuonna 1924. Seikon ainutlaatuinen tuotekehittely on luonut vuonna 1969 maailman ensimmäisen kvartsikellon Astronin sekä Seiko Kinetic -teknologian.

Seikon nettisivuilla voi tarkastella tämän maineikkaan merkin valikoimia. Siellä voi tutustua tarkemmin Seikon tunnetuimpiin malleihin, joita ovat Ananta, Astron, Premier, Sportur, Velatura, Kinetic, Kronografi, Solar, Solar Sport ja Perpetual. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös naisten mallisto ja automaattimallit. Selkeiden kuvien lisäksi tuotteista näkyy tekniset ja hintatiedot. Seikon nettisivuilta löytyy helposti myös käyttöohjeet, jälleenmyyjät ja tuotetuki.

Seiko uskoo, että rannekello on henkilökohtainen asuste, mikä näkyy suunnittelussa ja valikoimassa. Parhaat rannekellot elävät harmoniassa käyttäjänsä kanssa. Seikon teknologinen kehitystyö onkin keskittynyt tunteisiin vetoavaan teknologiaan. Esimerkiksi Ananta-malli on tulosta siitä, että suunnittelutiimille annettiin täysi vapaus rakentaa kello, joka ilmentäisi Seikon unelmaa maailman teknisesti kehittyneimmästä ammattitaidosta. Tuloksena oli kellomallisto, joka ilmaisee Seikon filosofiaa ja tavoitteita.

Rannekellojen lisäksi Seikon valikoimiin kuuluu muita kelloja, tulostimia, puolijohteita, mekatronisia laitteet, koneita, optiikkaa, jalokiviä ja silmälaseja.

Seiko tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun