DKNY kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kultatähti edustavat DKNY -kelloja. Näet kaikki sivujemme DKNY -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan DKNY -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

DKNY Kellot

DKNY

DKNY on lyhenne sanoista Donna Karan New York. Donna Karan perusti DKNY:n vuonna 1984 yhdessä miehensä Stephan Weissin kanssa. Merkki on siitä asti tarjonnut ainutlaatuisia kokemuksia huippumuodin ystäville. Donna Karanin kokoelman innoittajana on New Yorkin kaupunki, joka ei koskaan nuku. Donna Karan on arvostettu suunnittelija, mistä on tunnustuksena muun muassa Britannian Jalometalliyhdistyksen myöntämä ”Fashion Watch Brand of the Year” -palkinto.

Kaupungissa, jossa jokainen sekunti on tärkeä ja ruuhka-aika kestää koko päivän, myös aikaa mittaavalla kellolla on väliä. DKNY-merkin alta löytyy ihastuttavia ja naisellisia kelloja, joiden design on modernia ja arvokasta. DKNY Watches on osa DKNY-mallistoa, johon kuuluu sekä kelloja että koruja. DKNYn kellot ovat hienostuneita ja yksinkertaisia, minkä ansiosta niitä on helppo yhdistää moniin eri tyyleihin. Niissä on pieniä yllättäviä yksityiskohtia, mikä tekee kelloista taideteoksia. Ne edustavat ylellisyyttä ja tyylikkyyttä samalla, kun ne ovat mukavia ja klassisia.

DKNY - Donna Karan New York tarjoaa naisten kellojen lisäksi miesten kelloja, vaatteita, kenkiä, hajuvesiä ja asusteita. DKNY tarjoaa jatkuvasti uusia, ainutlaatuisia sekoituksia eri tyylejä jokaiselle sukupolvelle ympäri maailman.

DKNY kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun