Leijona kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Laatukoru edustavat Leijona -kelloja. Näet kaikki sivujemme Leijona -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Leijona -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Leijona Kellot

Leijona

Perinteikäs Leijona-kello on näyttänyt suomalaisille aikaa jo vuodesta 1910. Leijona-kellojen myynnin aloitti Tampereella kellotukku- ja vähittäisliike J.W. Lindroos. Silloin kellot valmistettiin Sveitsissä. Niiden tunnuksena on leijonan kuva yhdistettynä Leijona-sanaan. Nykyään Leijona-kellon omistaa Oy Perkko, joka on toiminut kello- ja jalometallialalla jo vuodesta 1918.

Leijona on ollut mukana suomalaisten elämässä koko itsenäisen Suomen historian ajan, ja elää edelleen aktiivisesti ajan hengessä. Leijonan laajasta kellovalikoimasta löytyy malleja monessa eri kategoriassa: miesten kellot, naisten kellot, lasten kellot, fashion-mallisto, taskukellot, kaulakellot, seinäkellot, lasten herätyskellot ja uniikkimallit. Leijonalla on myyntipisteitä ympäri Suomea, mutta kätevimmin tuotteet saat tietysti netistä. Leijonan sivuilta leijonakellot.fi löytyvät myös uusimmat uutiset, kuvastot, kellojen käyttöohjeet sekä tiedot kellojen takuusta ja huollosta. Siellä voi myös liittyä faniksi ja tilata uutiskirjeen.

Leijonan muutaman kerran vuodessa uusiutuva kellomallisto valitaan muokkaamalla kansainvälisiä trendejä suomalaiseen makuun. Leijonan kellot ovat käytännöllisiä mutta kauniita, toimivia mutta tyylikkäitä. Leijona tarjoaa kelloja sekä perinteisten malleja arvostaville että viimeisten trendien ystäville. Leijona on syystäkin ansainnut suomalaisten luottamuksen kuluneiden vuosikymmenien aikana. Se on edelleen alansa ykkönen ja katsoo luottavaisena tulevaisuuteen suomalaisten ajannäyttäjänä.

Leijona tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun