Citizen kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello, Laatukellot, Kultajousi edustavat Citizen -kelloja. Näet kaikki sivujemme Citizen -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Citizen -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Citizen Kellot

Citizen

Japanilainen Citizen on yksi maailman suurimmista kellovalmistajista, joka on ollut kelloalalla mukana jo vuodesta 1930 lähtien. Kellojen lisäksi Citizen valmistaa taskulaskimia, kannettavia televisioita ja tietokoneiden tulostimia. Citizenin kellojen hinta-laatusuhde on erinomainen: rannekellot valmistetaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä, aidosta nahasta ja naarmuuntumattomasta keramiikasta. Monissa kelloissa on myös naarmuuntumista kestävä safiirilasi.

Citizen on tuonut kelloalalle useita innovaatioita, kuten Citizen Eco-Drive -teknologian. Eco-Drive-kellot toimivat aurinkopaneelilla. Niiden akun kesto on noin puoli vuotta, ja ne latautuvat kaikesta valosta, eivät pelkästään auringon valosta. Eco-Drive kellot toimivat hyvin jopa Suomen pimeässä talvessa. Citizenin rannekelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan tyylikkäässä alkuperäisessä lahjarasiassa. Valon avulla latautuvat Eco-Drive-kellot eivät tarvitse paristonvaihtoa.

Perinteisten analogisten kellojen lisäksi Citizenin tunnettu kellotyyppi on Ana-Digi. Siinä on analogisen osoitinnäytön alapuolella pieni digitaalinen näyttö. Alkuperäisessä Ana-Digissä digitaalinen näyttö oli isompi, ja pienempi analoginäyttö sijaitsi sen alapuolella. Citizen vaihtoi näyttöjen paikkaa huomattuaan osoitinnäytön olevan käytännöllisempi esimerkiksi auringonvalossa. Digitaalinäytössä on kellonajan lisäksi monia muita toimintoja, kuten päivämäärä, herätys ja sekuntikello. Näytön voi valaista myös pimeässä.

Citizen lyhyesti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun