Axcent kelloja myyvät nettikaupat

Kellokaupoista mm. Keskisen Kello edustaa Axcent -kelloja. Näet kaikki sivujemme Axcent -kelloja myyvät kellokaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Axcent -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 kellokauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Axcent Kellot

Axcent

Axcent-kellot ovat skandinaavista huippudesignia, jonka voi saada omakseen erittäin houkuttelevalla hinnalla. Tämä ruotsalaisten huippusuunnittelijoiden luoma kellomerkki ei näytä ainoastaan aikaa, vaan myös tyyliä. Axcent kelloja on löytynyt markkinoilta aina 1990-luvun loppupuolelta lähtien, ja inspiraationa näiden kellojen suunnittelijoilla on halu luoda ajannäyttäjiä upean skandinaavisen designtyylin puitteissa.

Nämä tyylikkäät kellot ovat saavuttaneet suurta maailmanlaajuista suosiota sekä lukemattoman määrän tyytyväisiä asiakkaita. Netissä kerrotaan paitsi käyttäjien hyvistä kokemuksista, myös tämän kellomerkin tyylikkäistä tuotteista jopa muoti-ilmiönä! Axcent-kellomerkin mottokin jo kertoo sen: “when art becomes a timepiece without costing a fortune”. Axcent-kellojen luojat siis kuvaavat konseptiaan vapaasti suomennettuna jokseenkin näin: taiteesta muokataan kelloja jotka eivät maksa maltaita. Axcent-kellojen tyylimaailma kattaakin sekä klassiset että nykyaikaiset mallit.

Axcent kelloja myydään ympäri maailman, ja Suomessa näitä huippulaadukkaita muotikelloja voi ostaa Helsingissä sijaitsevan Axcent-maahantuojaliikkeen lisäksi erittäin kätevästi myös netin kautta. Tätä kellomerkkiä myy internetissä muun muassa kelloihin erikoistunut verkkokauppa Keskisen Kello. Kannattaa myös kello-ostoksille lähdettäessä katsoa, löytyykö kyseiseen kauppaan tai tuotteeseen netistä alennuskoodeja. Näin voit saada tyylikkään Axcent-kellon omaksesi vieläkin edullisemmin!

Axcent-kellot tiivistetysti

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun